Zaman Aralıgı ve Ülke

Başlatan Falcon, 18 Temmuz 2011, 19:08:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Þimdi biraz askeri ve stratejik olaylardan sıyrılıp rahatlamak için bir kaçamak soru.Eger yaşamak isteseydiniz 1900-2000 arası hangi yerde yaşak isterdiniz.Nedenlerini aşagıya yazınız.
Not Türkiye bu konuya dahil degildir.
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,651 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 6 Yanıtlar

yasak istedigim yer kesinlikle Marmaris olurdu  ;D Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Tatil tatil en iyisi herkes bir tatili hakediyor. 8) Mesajı Paylaş

falcon zaman araligi ve ülke  ne anlamda soru....
kusuruma bakma biraz ürkcem zayif anlam olarak anlamini tam olarak cikaramadim :))) Mesajı Paylaş

ya hayalinizde eskiden nerde yaşamak isterdiniz 1940 50 60 .... yada 1920
zaman diliminde yani daha eskilerde olabilir.
bu aralıkta dünya baya savaş gördüya işte onlardan birinde olmak istermiydiniz mesela.
Mesajı Paylaş

bence 1908-1938 senesi arasi yasamak isterdim... istanbul ve memleketim ankarada... o zamanlari ire bir görmek isterdim....
simdi olsa bence ankarada olmak isterdim :) Mesajı Paylaş

ben 1980 1990 güney afrika 1950 1970 rodenezya şimdiki zimbabwe
1970 2000 arası amerika :D işte her yer
1940 1970 avrupanın her memleketi :D
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz