Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (18%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
53 (53%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (24%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
5 (5%)

Toplam Oy Verenler: 100

Twitter erişim engeli geldi. Çok büyük bir olay oldu galiba. Doğrudan mekanize birlik vurulmuş deniyor. Mesajı Paylaş

Esed'e ağır darbe! "Bin 709 rejim unsuru etkisiz hale getirildi"

İdlib'deki operasyonlarda 17 günde bin 709 rejim askeri, 55 tank, 3 helikopter, 18 zırhlı araç, 29 obüs etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, son 17 günde bin 709 rejim askeri etkisiz hale getirildi. İdlib'de yapılan operasyonlar kapsamında Suriye rejimine ait 55 tank, 3 helikopter, 18 zırhlı araç, 29 obüs 21 askeri araç, 4 doçka, 6 mühimmat deposu ve 7 havan imha edildi.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-esede-agir-darbe-bin-709-rejim-unsuru-etkisiz-hale-getirildi-41457218 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Şubat 2020, 23:45:32

İdlib'deki operasyonlarda 17 günde bin 709 rejim askeri, 55 tank, 3 helikopter, 18 zırhlı araç, 29 obüs etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, son 17 günde bin 709 rejim askeri etkisiz hale getirildi. İdlib'de yapılan operasyonlar kapsamında Suriye rejimine ait 55 tank, 3 helikopter, 18 zırhlı araç, 29 obüs 21 askeri araç, 4 doçka, 6 mühimmat deposu ve 7 havan imha edildi.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-esede-agir-darbe-bin-709-rejim-unsuru-etkisiz-hale-getirildi-41457218

Bütün medyada bu haber dolaştığına göre askerlerimize saldırı haberleri doğru gibi görünüyor. Zaten bir yalanlama da göremedim. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Şubat 2020, 23:54:25
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Şubat 2020, 23:45:32

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberi-esede-agir-darbe-bin-709-rejim-unsuru-etkisiz-hale-getirildi-41457218

Bütün medyada bu haber dolaştığına göre askerlerimize saldırı haberleri doğru gibi görünüyor. Zaten bir yalanlama da göremedim.

Hocam inanmak istemiyorum kimileri 100'lü rakamlardan, kimileri 30'lu,40'lı, 50'li rakamlardan bahsediyor ve Twitter'e kesinlikle ulaşılamıyor bu gece bize uyku haram anlaşılan henüz bir açıklama da yok... Mesajı Paylaş

9 şehidimiz var. Rabbim şehadetlerini kabul etsin. Mesajı Paylaş

Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur"

Son dakika haberi: İdlib'de alçak saldırılar neticesinde 9 Mehmetçiğimiz şehit düştü.

Hatay Valisi Doğan, "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 9 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Ağır yaralılarımız var, yaralılarımızı Cilvegözü Sınır Kapısından Türkiye'ye aldık. Tedavileri devam ediyor." açıklamasında bulundu.

KAN İHTİYACI YOK

Hatay Valisi Doğan, "Hastanelerimizde yaralılarımız için herhangi bir kan ihtiyacı yoktur.Tüm tedbirler alınmış, tüm sağlık personelimiz görevi başındadır. Yaralılarımıza gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Hemşehrilerimden müsterih olmalarını, hastanelerin etrafında herhangi yığılma olmamasını buradan istirham ediyorum." dedi.

http://www.haber7.com/guncel/haber/2947577-son-dakika-idlibden-sehit-haberleri-geldi Mesajı Paylaş

Þehitlerimize Allah rahmet etsin, kederli ailelerinin başı sağ olsun... ama böyle olmamalıydı. Aklı başında olanlar günlerdir uyarıyor. Þu saatten sonra eleştirmek istemiyorum ama koca orduyu gerekli tedbirleri almadan nasıl olur da ateşe sürersin!? Mesajı Paylaş

Çok kötü haberler var çok kötü resmi makamlarin söylemesi daha doğru olur lakin çok kötü haberler Allah kahretsin ya Allah kahretsin Mesajı Paylaş

Þehit sayısı 22'ye yükselmiş daha da artacak gibi görünüyor yavaş yavaş söylüyorlar Allah mekanlarını cennet etsin inşallah... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 28 Şubat 2020, 00:39:48
Þehit sayısı 22'ye yükselmiş daha da artacak gibi görünüyor yavaş yavaş söylüyorlar Allah mekanlarını cennet etsin inşallah...

9 dan 22 ye birden yükselmesi hiç hayra alamet değil. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz