Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (18%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
53 (53%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (24%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
5 (5%)

Toplam Oy Verenler: 100

Fena halde gaza getiriliyoruz... Yazık ... Son 15 yıldır hiçbir dış meselede çıkar elde edemedik bunun sonu da farklı olmayacak...
Emperyalistler çıkarlarını elde edip bölgeden çıkınca biz , bize bu olaylardan dolayı kin besleyecek Suriye halkıyla onlarca yıl birarada yaşamaya devam edeceğiz.
Ne pahasına? Ne kazanacağız bu işin sonunda ne olur biri bana izah etsin?
Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

4 milyon Suriyeli'yi sanki çok zengin bir ülkeymişiz gibi getiripte başına bela edersen idlib'den bir 4 milyon daha gelmesin diye böyle uğraşırsın işte. Ondan sonra yıllarca beslediğimiz Suriye'liler açtığımız sınırdan geçerken böyle konuşur;

Mesajı Paylaş

]

Rusya Savunma Bakanlığı, Þam yönetiminin İdlib'deki hava sahasını kapatmasının ardından, bu bölgede Türk uçaklarının güvenliğini garanti edemeyeceklerini bildirdi.

https://tr.sputniknews.com/rusya/202003011041513154-rusya-savunma-bakanligi-suriye-idlib-hava-sahasini-kapattiktan-sonra-turk-ucaklarinin-guvenligini/
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 01 Mart 2020, 22:49:04
Rusya Savunma Bakanlığı, Þam yönetiminin İdlib'deki hava sahasını kapatmasının ardından, bu bölgede Türk uçaklarının güvenliğini garanti edemeyeceklerini bildirdi.

https://tr.sputniknews.com/rusya/202003011041513154-rusya-savunma-bakanligi-suriye-idlib-hava-sahasini-kapattiktan-sonra-turk-ucaklarinin-guvenligini/

Ne yani? Adamları üç gündür bombalıyoruz. Hava sahasını kapatmak akıllarına gelmemiş mi? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Mart 2020, 23:20:41
Alıntı yapılan: fırtına06 - 01 Mart 2020, 22:49:04

Ne yani? Adamları üç gündür bombalıyoruz. Hava sahasını kapatmak akıllarına gelmemiş mi?
Gelmedi çünkü Türkiye'nin ani ve etkili reaksiyon vermesi yüzünden soktalar böyle bir reaksiyonu beklemiyorlardı. Rejim son üç günde aldığı darbeyi savaş boyunca görmedi. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Bize 500 Som, 500 Bozdoğan lazım. Havada uçan balona bile BVR sallayacak kapasitede olmak lazım. Bölgeyi domine ederiz. Mesajı Paylaş

Putin: Kimseyle savaşa girme niyetimiz yok

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın kimse ile savaşa hazırlanmadığını, kimsenin aklına savaş fikrinin gelmemesi için de gerekli şartları oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, TASS'a verdiği röportajda silah üretimi konusunda açıklamalarda bulundu.

Rus ordusunun güçlü olduğuna dikkati çeken Putin, "Kimse ile savaşmak için hazırlık yapmıyoruz. Kimsenin aklına savaş fikrinin gelmemesi için de gerekli şartları oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Rusya'nın tarihte ilk kez dünyada var olmayan silah ürettiğini dile getiren Putin, "ABD, silah konusunda bize yetişmeye çalışıyor. Bu, tarihte hiçbir zaman yaşanmadı" diye konuştu.

ABD ile Rusya arasında 2010'da imzalanan Yeni Stratejik Silahların Azaltılması Anlaşması'nın (New START) sona ermek üzere olduğunu hatırlatan Putin, bu anlaşmanın yenilenmesi gerektiğini vurguladı.

Putin, stratejik alandaki dengenin korunması gerektiğinin altını çizdi.

https://www.ntv.com.tr/dunya/son-dakika-haberiputin-kimseyle-savasa-girme-niyetimiz-yok,nxfSA67egkOGwadEZHNbTw Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz