Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (17%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
58 (54.7%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.6%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.7%)

Toplam Oy Verenler: 106

Alıntı yapılan: putty - 09 Aralık 2024, 12:56:11Buraya yazıyorum yakında bir İsrail uçağı düşecek bi kendilerine gelirler o zaman

Sakin ol,soluklan,klavyeyi bir bırak ve ortadoğu haritasını hatta asya, Afrika ve Avrupa kıtaların birleştiren yakın noktalara bak...

Ve kendine şu soruyu sor "O İsrail" uçağını düşürecek ülke,uçak ve pilot kimmiş....

Bu soruyu kendine sor.

Başarılar🖐� Mesajı Paylaş

Denizci her yazdığım şeye cevap veriyor yemin ediyorum psikolojim bozuldu Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Graham gitsin kumda oynasın azılı Türk düşmanı olduğunu dünya alem biliyor. Ortada Rusya ve İran gibi iki tehlike varken Türkiye'yi kaybetmeyi göze alan varsa buyursun görelim. Boğazlar Ruslara açılmayı bekliyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 09 Aralık 2024, 14:41:24Denizci her yazdığım şeye cevap veriyor yemin ediyorum psikolojim bozuldu

Seni sevdiğimden sn.putty insan sevdiği insana takılırmış😁

Ayrıca kendine güzel bir kahve yap demeyi unutmuşum😎 Mesajı Paylaş

Özene bezene bir yorum yazıyorum bir dakkada cevap yazıyorsun peşinden de sana cevap yazıyorum her seferinde. Mevzuyu tamamlayan bir katkında olmuyor benim yorumlarımı kirletiyorsun af edersin çok mutsuzum senden yana Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Son yazdıkların konusunda hemfikir olamıyabiliriz

Peki son yazdıklarına bak

İsrail ile ilişkilerde onlara karşı hareket eden ortadoğu halklarının hamiliğini,sponsorluğunu öneriyorsun çığırtkanlığını yapıyorsun..

Kaan,hürjet motoru ef2000,F16 o zaman gelirmi?

Hatta bir tık arttırıyorum yerli projeler için gereken çip,komponent vs.. alabilecek misin?

Peki aynı şekil yüzde80 enflasyona sahip ekonomimiz ile bize Karşı uygulanacak ekonomik ambargo,yaptırımlara karşı koyabilceğimizi düşünüyor musun?

Cevaplarını alalım?

Ayrıca gelelim

Bağımsız Kürdistan fikrine

Ona bakarsan senin bu fikrinde benim psikolojimi bozuyor..

Ama ben sana bir saygısızlık,fikrine çemkirme,seni çarmıha oturtma,şeytanlaştırma işine girişiyor muyum?
Fikrine önem veriyorum, saygı gösteriyorum,sadece çekincelerimi ve görüşlerimi belirtiyorum.

Ve son olarak tekrarlamak gerekirse seni seviyorum😁🖐�
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 09 Aralık 2024, 14:50:06Graham gitsin kumda oynasın azılı Türk düşmanı olduğunu dünya alem biliyor. Ortada Rusya ve İran gibi iki tehlike varken Türkiye'yi kaybetmeyi göze alan varsa buyursun görelim. Boğazlar Ruslara açılmayı bekliyor.

Acaba diyorum, eksisi artısı ne olur...

Gayri resmi olarak , sen PYD den dolayı yaptırıma girersen, yapacak birşey kalmaz, 2. ordu Fıratın doğusuna girer mi demek lazım...

Yaptırım yapacaksan, daha ne ilişkimiz kalır ki,

Ardından da 2. orduya hareket emri öncesi hazır ol emri verilir...

Çarşı pazar karışır böylece... Mesajı Paylaş

Fırat Nehri'nden guneye dogru olan hatta, nufusun cogunlugunun Arap oldugu bölgelerde kıpırdanma artıyor. ABD gelip bombalamazsa oralarda çözülecek. Mudahale etseler bile artık oralarda pyd ve turevleri barınamaz. Silahsız insan hareketleri bazen çok daha etkili sonuç verir. Türkiye bu işler için fazlasıyla kabiliyetli kadrolara sahiptir. Bakalım boynuz kulağı geçmiş mi... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 09 Aralık 2024, 16:19:05Fırat Nehri'nden guneye dogru olan hatta, nufusun cogunlugunun Arap oldugu bölgelerde kıpırdanma artıyor. ABD gelip bombalamazsa oralarda çözülecek. Mudahale etseler bile artık oralarda pyd ve turevleri barınamaz. Silahsız insan hareketleri bazen çok daha etkili sonuç verir. Türkiye bu işler için fazlasıyla kabiliyetli kadrolara sahiptir. Bakalım boynuz kulağı geçmiş mi...

Aynen sivil demografik hareketin karşısında ne PKK ne de ABD duramaz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz