Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (17%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
58 (54.7%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.6%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.7%)

Toplam Oy Verenler: 106

Alıntı yapılan: marmara - 09 Aralık 2024, 20:09:00Gülsek mi veya ağlasak mı.

Manebiç'te Türkiye destekli ÖSO ile HTŞ arasında çetin savaş devam ediyor. TSK topçuları HTŞ mevzilerini vuruyor. Aynı bölgede PYD de var. PYD ve HTŞ Türkiye karşıtı mı oldu...
HTŞ hükumeti kurmaya başladı, arkasında batı var. İsrail güneyden ilerliyor, tam karman çorman oldu.

https://x.com/NationalIndNews/status/1866165194465915377

Ben açıkçası gülüyorum mesajlarınızı okuduğumda  :) ''manebiç''de HTS ve ÖSO arasındaki hayali savaşa ilişkin pek bilgi yok gibi tweette. Mesajı Paylaş

Manebiç'te Türkiye destekli ÖSO ile HTŞ arasında çetin savaş devam ediyor. TSK topçuları HTŞ mevzilerini vuruyor. Aynı bölgede PYD de var. PYD ve HTŞ Türkiye karşıtı mı oldu...
HTŞ hükumeti kurmaya başladı, arkasında batı var. İsrail güneyden ilerliyor, tam karman çorman oldu.

he National Independent
@NationalIndNews

#BREAKING #Syria JUST IN: Heavy clashes between Rebel forces and the Syrian Democratic Forces (SDF) in the Manbij region.

Attığınız iletide isyancı güçler ve Suriye Demokratik Güçleri (PKK) arasında Münbiç'te şiddetli çatışmalar yaşandığı yazıyor nerede yazıyor TSK'nın HTŞ'yi vurduğu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: th3 - 09 Aralık 2024, 20:26:10Ben açıkçası gülüyorum mesajlarınızı okuduğumda  :) ''manebiç''de HTS ve ÖSO arasındaki hayali savaşa ilişkin pek bilgi yok gibi tweette.

Demek ki gülmeye devam et, sakın bu alemden uzaklaşarak paralel aleme geçme... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 09 Aralık 2024, 20:29:39

he National Independent
@NationalIndNews

#BREAKING #Syria JUST IN: Heavy clashes between Rebel forces and the Syrian Democratic Forces (SDF) in the Manbij region.

Attığınız iletide isyancı güçler ve Suriye Demokratik Güçleri (PKK) arasında Münbiç'te şiddetli çatışmalar yaşandığı yazıyor nerede yazıyor TSK'nın HTŞ'yi vurduğu?

Doğru dediniz, Syrian Democratic Forces deyince HTŞ olarak alğılamışım, Kürtler imiş. Süriye Demokratik Ordusu ne zamandır Kürtler oldu...
Paralel aleme geçmişim ;D  ;D  ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 09 Aralık 2024, 20:29:59
Alıntı yapılan: th3 - 09 Aralık 2024, 20:26:10Ben açıkçası gülüyorum mesajlarınızı okuduğumda  :) ''manebiç''de HTS ve ÖSO arasındaki hayali savaşa ilişkin pek bilgi yok gibi tweette.

Demek ki gülmeye devam et, sakın bu alemden uzaklaşarak paralel aleme geçme...

Sayın marmara TSK'nın HTŞ'yi vurduğuna dair bir kaynak gösterirmisiniz? Ayrıca isyancı güçlerin arasında HTS'de var, ÖSO'da var, Arap aşiret güçleri de var hatırlatayım dedim bilmiyorsanız diye. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 09 Aralık 2024, 20:35:52
Alıntı yapılan: marmara - 09 Aralık 2024, 20:29:59

Demek ki gülmeye devam et, sakın bu alemden uzaklaşarak paralel aleme geçme...

Sayın marmara TSK'nın HTŞ'yi vurduğuna dair ve ÖSO ile çatıştığına dair bir kaynak gösterirmisiniz?

Yukarıda açıkladım, TSK SDF'yi vuruyor deyince HTŞ'miş dedim.
Demek ki Türkçe'de PYD, batı tabiri ile Süriye Demokratik Ordusunu vuruyormuş.
Mesajı Paylaş

Ruslar bizden yardım dileniyormuş askerlerini kurtarmak için. Yakında tartus'daki üs dursun diye nataşa ordusu gönderebilirler HTS'ye. Araplar böyle bir diplomatik dile kayıtsız kalmayacaktır.

https://www.themoscowtimes.com/2024/12/09/russia-seeking-turkish-help-evacuating-soldiers-from-syria-reports-a87269 Mesajı Paylaş

https://x.com/BarracudaVol1/status/1866183679996747944

Sungur combat-proven olmuş olabilir. Barış Pınarı bölgesinin tam sınırında düşmüş/düşürülmüş. Mesajı Paylaş

Dost ateşi, dostları düşürmüş. Mesajı Paylaş

İsrail her yeri deli gibi bombalıyo Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz