Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (17%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
58 (54.7%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.6%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.7%)

Toplam Oy Verenler: 106

http://x.com/SavunmaTR/status/1886756592822964620
Bu eski bir haber fakat gene aynı iddaalar var

Palmira'ya ramstein büyüklüğünde bir havaalanı

Birde T4 diye belirtilen yere havalimanı şeklinde Mesajı Paylaş

Burda da belirtilmiş
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 27 Mart 2025, 09:00:06

Bu şekil iddalar var
Sürtüşme değildir o. Radar kilidini yiyip geri dönmüşüzdür.İsrail hava kuvvetleri ile rekabet edemeyiz en azından şu aşamada Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Efes - 27 Mart 2025, 11:06:57

Bu şekil iddalar var
Sürtüşme değildir o. Radar kilidini yiyip geri dönmüşüzdür.İsrail hava kuvvetleri ile rekabet edemeyiz en azından şu aşamada

İsrail savaş ucaklari bize kilit atıp biz de Çil yavrusu gibi dagildik öyle mi?. Ne de olsa bizim kadar deneyimsiz hava kuvvetler mensubunun hakkından çok kolayca geliyorlar her konuda öyle mi?

Bizim kadar yoksun hv.kuv yok ve teknik erişimleri hepsi yalan ve propaganda öyle mi?

Bu nasıl bir eziklik ruhu anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum.
Mesajı Paylaş

İsrail e karşı çözümüm şu
F4 leri özgür modernizasyonu ile savaş seferberliğinde bir performans ile modernize edeceğiz. Üzerine KAAN için düşündüğümüz AESA radarı hava hava görevine yetecek kadar yapıp koyacağız birde ramjet hava hava füzesini yapıp koyacağız. Hava hava görevli F4 yapacağız  Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 27 Mart 2025, 15:23:26İsrail e karşı çözümüm şu
F4 leri özgür modernizasyonu ile savaş seferberliğinde bir performans ile modernize edeceğiz. Üzerine KAAN için düşündüğümüz AESA radarı hava hava görevine yetecek kadar yapıp koyacağız birde ramjet hava hava füzesini yapıp koyacağız. Hava hava görevli F4 yapacağız 

Ben de buna değinmek isterim. Hava muharebesi stratejiye dayalıdır. Herkesin tahmin etmediği sistemleri karşında bulmalaridır.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 27 Mart 2025, 14:21:30
Alıntı yapılan: Efes - 27 Mart 2025, 11:06:57

Bu şekil iddalar var
Sürtüşme değildir o. Radar kilidini yiyip geri dönmüşüzdür.İsrail hava kuvvetleri ile rekabet edemeyiz en azından şu aşamada

İsrail savaş ucaklari bize kilit atıp biz de Çil yavrusu gibi dagildik öyle mi?. Ne de olsa bizim kadar deneyimsiz hava kuvvetler mensubunun hakkından çok kolayca geliyorlar her konuda öyle mi?

Bizim kadar yoksun hv.kuv yok ve teknik erişimleri hepsi yalan ve propaganda öyle mi?

Bu nasıl bir eziklik ruhu anlamıyorum ve anlamak da istemiyorum.

Hayır eziklik değil bay çok bilmiş! Ben sadece senin gibi hayalperest değilim. Söyle bakalım hangi jet uçağın israilinkinden üstün. Burda kahvehanedeki dayılar gibi birbirimizimi avutalım yani üstelik gerçeği bile bile. Bizde isteriz daha iyi olsun ama maalesef değil işte. Mesajı Paylaş

Sayın Efes

Bir hava üssü kurmak yani savaş uçakları konuşlandırmak isteyen Türkiye ve Silahlı kuvvetleri bu konuyu bilmiyor mu, yoksa çok mu hayalperestler?

İsrail, F35 ve Nükleer avantajına ve üstüne Amerika'ya da güvenerek bizim uçaklarımıza kilit atıp tehdit edecek kadar aptal değil.

Taktir edersiniz ki, Türk ordusu bir Arap ordusu, Türk milleti bir Arap milleti değildir.

İsrail de aynen Yunanistan'ın yaşadığı gibi bir Türk korkusu hissetmeye başladı, yok öyle eskisi gibi, yukarıdan aşağılara, uzaktan uzağa tehditvari konuşmak, yakınlarına gelince de böyle tehdit etsinler, ne bileyim öyle masumları uçaklarla vursunlar falan görelim.

Son olarak aynen BAE'nin yaptığı gibi maceralara giremezler emin olabilirsiniz.

Özet; Çelik kubbe ve Kaan için güzel bir tehdit kütüphanesi çalışması olacak.
  Mesajı Paylaş

Arkadaşlar pandoranın kutusunu açmak istemiyorum

Ama terörle mücadelenin,terörle müzakereye dönüştüğü bir noktaya geldiği durumda

Aynı şekil İsrail tarafından bir hava üssümüz vurulur yada uçağımız düşürülürse itibarimiz yerle bir olur....

Bu sefer kimsenin sorgulamak istemediği daha doğrusu toz kondurmak istemediği TSK öyle bir sorgulanır ki aklınız şaşar...

Hemen gaza gelip yada kendimizi dev aynasında görüp yazı yazmaktansa biraz temkinli olalım

Unutmayın yada iyi gözleyin madem son 1 aydır Suriye hava sahasında uçaklarımız geziyor ve İsrail ile karşı karşıya geliyor ise....

İsrail o zaman nasıl olurda şam ve benzeri yerleri vurabiliyor?

Demek ki gücümüzün bir sınırı var!

Unutmayın

-hala aesa radarı olmayan savaş
ve uçakları
-5.Nesil savaş uçaklarından mahrum hava kuvvetleri
-Modernize edilmeyen F16 ları
-sürüncemede modernizasyon ve alım programları
-emekleme aşamasında olan stealth drone'larımız

Gibi yetersizliklerikler ile boğuşuyoruz.

Karşı taraf ise bu gibi problemri bir kenarı bırakın sınırsız cephane alabilecek bir kuvvet. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz