Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (17%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
58 (54.7%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.6%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.7%)

Toplam Oy Verenler: 106

Son 2 - 3 gündür İsrail'li yetkililer sürekli Türkiye'yi uyaran açıklamalar yapıyorlar. Suriye'ye girme, işimize karışma, sonu iyi olmaz gibi tehditvari açıklamalar yapılıyor. Hükümetteki yetkililerin bu açıklamaları ciddiye alması lazım.

Allah muhafaza olası bir çatışmada elimizdeki demode F-16'lar İsrail jetlerini göremezler bile. En modern F-16'larımız, yaklaşık 12 yaşında olan F-16 Blok 50+'lar ve AESA radarları yok kuvvetin bunu çok ciddi değerlendirmesi gerekli. İsrail havada üstünlüğü sağladığı vakit ne yapabiliriz bilmiyorum. Hükümet umarım bir çılgınlığa girişmez. Mesajı Paylaş

Seçim için girişmesi gerekiyorsa girişir. Kontrollü bir vurulma işe yarar belki de. Akil dağı komplolarını hatırladım bir an :-\ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 03 Nisan 2025, 16:38:23Son 2 - 3 gündür İsrail'li yetkililer sürekli Türkiye'yi uyaran açıklamalar yapıyorlar. Suriye'ye girme, işimize karışma, sonu iyi olmaz gibi tehditvari açıklamalar yapılıyor. Hükümetteki yetkililerin bu açıklamaları ciddiye alması lazım.

Allah muhafaza olası bir çatışmada elimizdeki demode F-16'lar İsrail jetlerini göremezler bile. En modern F-16'larımız, yaklaşık 12 yaşında olan F-16 Blok 50+'lar ve AESA radarları yok kuvvetin bunu çok ciddi değerlendirmesi gerekli. İsrail havada üstünlüğü sağladığı vakit ne yapabiliriz bilmiyorum. Hükümet umarım bir çılgınlığa girişmez.

Oh be bu forumda aklı başında insanları görmek ne kadar güzel yoksa dalarız,yıkarız vurur geçiriz tarzı atıp,tutanlara denk gelseydik vay halimize

Sen hava savunma sistemlerini geciktir anca envantere al

Sen 2022 de bitirmen gereken murad aesa radarlarını henüz tamamlama,uçaklara monte etme

Son 15 senedir envantere bir tane savaş uçağı katma

Ondan sonra git İsrail'e dayılan yok öyle yama

Hem Amerikadan kork hem Amerika'ya yaslan ki yaslandığın Amerika'nın İsrail için göze alamıyacağı politika yok iken senin bu adımların hiç inandırıcı olmaz.

Kaan ile bile İsrail'e dayılancaksan bu ya tf35000 ile olur yada Rus, Çin motoru ile olur ,ABD motoru ile olmaz. Mesajı Paylaş

Adamlar gözdağı vermek için vurduk diyor biz ne yapıcaz buna karşılık 😁 Mesajı Paylaş

http://youtu.be/orUL8mIbI-Q?si=U1hUalg-QBPVuDuS

Hayır Esad zamanı Ruslar vardı

Rusların s400 leri vardı su35 leri vardı hatta bir ara test amaçlı su57 getirdikleri söylendi..

O Rusya hatta koskaca Rusya İsrail Suriye'yi ve şamı bombalarken ve cirit atarken gıkı çıkmaz ve karşılık vermezken,bu durumda biz ne yapabiliriz ki ..

Bazıları iyi üfürüyor yok şöyle yaparız yok böyle yaparız diye. Mesajı Paylaş

Anca hisar O+ 50 km
Ve korkut ile sungur konuşlandırabiliriz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 03 Nisan 2025, 18:36:11

Anca hisar O+ 50 km
Ve korkut ile sungur konuşlandırabiliriz.

Hisarla, Korkutla, Sungurla, İsrail için özel modifiyelenmiş F-35 Adir'i görebilirsen vurursun. Eğri oturup doğru konuşmak lazım zaten adamlar tam müslüman düşmanı çatacak yer arıyorlar sivilleri yakalım hepsini öldürelim diyecek kadar gözleri dönmüş eğer yakarız, yıkarız diye dayılanıp dalarsan verdiğin şehidin haddi hesabı olmaz bunu analara, babalara anlatamazsın.

İsrail'e bir şekilde gücümüz yeter fakat daldığın ve zarar vermeye başladığın an ABD senin düşmanın olur gerisini anlatmama gerek yok herhalde. Ben İsrail - Türkiye arasında bir çatışma olacağına ihtimal vermiyorum. En başta ABD izin vermez zaten buna ayrıca olası çatışmadan İsrail'de büyük kayıpla çıkacağını çok iyi biliyor çünkü karşısında yıllarını terörle mücadeleye harcamış savaşa hazır bir NATO ordusu var. Bu açıklamalar anca iç kamuoyunun gazını almak için yapılıyor. Mesajı Paylaş

Zaten onlarla f35'i vuramayız üstümüze gelen mühimmatları vurabilirsek ne alâ...

Bana kalsa son 100-150 km 'den f35 i görmek için bu üslere alp300 G radar koyardım Mesajı Paylaş

Ben bizim bu üsleri İsrail'den ziyade iran'ın milis güçleri ile ıraktan girip İsrail'e karşı kullanmasını engellemek için kurduğumuzu düşünüyorum sn.Yaşar gibi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 03 Nisan 2025, 16:16:35Bizim gibi rejimler o en son anlamsız savaşı arar bulurlar her zaman. Allah sonumuzu hayır etsin

Ooo sn.putty daha bir iki ay önce Esad rejimi çökerken yerine İsrail buraları işgal ederse gider savaşırım derken şimdi kötü bir olgu olduğunumu fark ettin tebrikler 👏 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz