Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (17%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
58 (54.7%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (22.6%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
6 (5.7%)

Toplam Oy Verenler: 106

Acaba çalışılan taktikleri öğrenmek için olmasın? Tabii Türkiye'nin bilgisi dahilinde Mesajı Paylaş

Avionot :
SON DAKİKA | İsrailli yetkili, Türkiye'nin Suriye'de hava veya deniz üssü kurması durumunda karşılık verileceğini açıkladı. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar şöyle bakıyorum da

Bir Türkmenler var "smo" olarak.

Hava savunma olarak

Hisar A+ ve O+ var.
Korkut var
Sungur var.

Uzun menzilli vuruş gücü olarak

Kara Atmaca
Tayfun

Yerleştirebiliriz.fakat yeterli üretim yok gibi

Alp300 G konuşlandırabiliriz.

Koral konuşlandırabiliriz

Hava gücü olarak

Her üsse bir F16 koyabiliriz

40-60 uçak f16

20-40 Akıncı

60-80 tb2

İle

E7T uçurabiliriz...

Benim aklıma gelenler bunlar Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ugurkarakaya25 - 04 Nisan 2025, 19:52:43türkiye elinde kilerin ve yapabileceklerinin farkında.en azından şimdilik yavaştan ağırdan alıyor . israil ile dolayısıyla trump ile şimdilik takışmak iyi değil. avrupa yeniden silahlanma olayını tam netleştirsin. kartlar yeniden dağılıyor, kim kim ile beraber netleşsin.

Valla Yahudi'nin siyasi gücü sıkıntı verici. Kazakistan ve Türkmenistan'ın Kıbrıs Rum kesimi açılımının arkasında muhtemelen İsrail var.

Diğer taraftan müesses nizamın ayak oyunları da sıkıntı verici. Trump döneminde Katar, Hamas ile bağlantı ile suçlanınca, bizden Hamas ile bağlantı kurmamızı ABD istemişti diye açıklama yaptı. Yine ABD'nin hamas ile Taliban'a 3,5 'ar Milyar dolar örtülü yardım yaptığı da ortaya çıkmıştı. Bu durumda İsrail'in Filistin'i işgali ile sonuçlanan Hamas saldırısı ile ABD'nin ilgisi de olabilir.

Geçenlerde ise, Ramazan Kurtoğlu, aslında Yahya Sinvar'ın yahudi olduğunu iddia edince sosyal lince tabi tutulmuştu.

İsrail'in asıl gücü sosyal ve siyasal ağı ve istihbarat. Pakistanlı gönüllü pilot Mig-21 ile tek sortide 2 F-4 düşürürken, Arap pilotların kendilerine verilen eğitim ve taktiklerle İsrail uçakları karşısında aciz kalmaları gibi, Arapların psikolojik eziklikleri altında bu güç yatıyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz