Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (18%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
53 (53%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (24%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
5 (5%)

Toplam Oy Verenler: 100

Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 03 Mayıs 2013, 16:29:48
Bir Saniye. Özgür Suriye Ordusu bizim Polisimizi, Askerimizimi sehit etti?

Hic Haberlerde duymadim.

AGA MEDYADA DUYAMAZSSIN BAZI SEYLERİ SON 2 YILDIR TURKIYENIN KÖKLÜ TV KANALLARI VE MEDYA KURULASLARININ BAÞINDA YURT DIÞINDAN GELME (İNGİLİZ, AMERİKAN, ALMAN AJANLARI ) KİÞİLER VAR BÜTÜN TV KANALLARINDA YAYINLANAN HABERLER BU ADAMLARIN İZNİ OLMADAN BİLGİSİ OLMADAN YAYINLANMAZ SADECE 1-2 BASIN KURULUÞU VERDİ ONLARDA 20-30 SANİYE SONRA MAGAZİN HABERLERİNE GEÇTİ , GIRGIR ÞAMATA HABERLERİ GİRDİ, DEVLETİMİZİN BAÞINDAKİLERİNİN PROJELERİ YAPAN FİRMA SAHİPLERİ İLE KAÇ GÜNDE BİTİRECEN DİYE KAMERALAR ÖNÜNDE GÜLE OYNAYA PAZARLIK ETMESİ GETİRİLDİ!!!! BİZE HABER DİYE,  MEMLEKET GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR HALDE KİMSE FARKINDA DEĞİL BEN BURAYA YAZMAK İSTEDİKLERİMİ YAZSAM EMİN OLUN BAN!!!!! YERİM YA DA SEN BÖLÜCÜSÜN DERLER!!!!! AMA EN BASİTİNDEN ÞUNU SÖYLEYİM ÜLKENİN DOĞU VE GÜNEYDOĞUSU PERİÞAN HALDE ASKERLER ÇOK ZOR DURUMDA KELLE KOLTUKTA GÖREV YAPIYORLAR. TERÖR ÖRGÜTÜ TARİHİNDE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLAMADIĞI GÜCE ÞU 10 YILDA GÜLE OYNAYA KAVUÞTU ÇETEBAÞI GÜYA TUTUKLUYMUÞ !!!!!! (DENİLENE GÖRE ADAM DENİZE BİLE GİRİYOR MANGAL YAPIYOR MUÞ AGA:BU İDDA BANU AVAR TARAINDAN YAPILMIÞTIR %99 DOĞRUDUR EMİN OLUN )!!!!!!!!!!!!! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DELİ_BAMYA - 03 Mayıs 2013, 21:56:38

ÇETEBAÞI GÜYA TUTUKLUYMUÞ !!!!!! (DENİLENE GÖRE ADAM DENİZE BİLE GİRİYOR MANGAL YAPIYOR MUÞ AGA:BU İDDA BANU AVAR TARAINDAN YAPILMIÞTIR %99 DOĞRUDUR EMİN OLUN )!!!!!!!!!!!!!

Bunlari inanamiyorum. Gercek olamaz. Gercekse ozaman bunun altindan bu Millet kalkamaz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 03 Mayıs 2013, 23:08:44

ÇETEBAÞI GÜYA TUTUKLUYMUÞ !!!!!! (DENİLENE GÖRE ADAM DENİZE BİLE GİRİYOR MANGAL YAPIYOR MUÞ AGA:BU İDDA BANU AVAR TARAINDAN YAPILMIÞTIR %99 DOĞRUDUR EMİN OLUN )!!!!!!!!!!!!!

Bunlari inanamiyorum. Gercek olamaz. Gercekse ozaman bunun altindan bu Millet kalkamaz.

TAMAM DUR HABERI BULMAYA ÇALIÞACAM Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 03 Mayıs 2013, 23:08:44

Bunlari inanamiyorum. Gercek olamaz. Gercekse ozaman bunun altindan bu Millet kalkamaz.

HABERI BULAMADIM AMA DOĞRUDAN BANU AVARA YAZIP HABERI ISTEYECEM BUNUN ICIN 2-3 GUNLUK BİR SURE LAZIM ONUN DIÞINDA BAÞKA BİR HABER YAZAYIM ESKİ BİR HABER AMA İYİ OKUYUN  YUKARIDA BAHSETTIKLERIME EK OLARAK !!!!!ALINTIDIR;

http://www.internethaber.com/abdullah-ocalan-imrali-pkk-bdp-f-tipi-yuksek-guvenlikli-kapali-ceza-infaz-kurumu-411397h.htm

Mesajı Paylaş

Okudum. Bakin bu Baris gerceklesmesse ozaman Bugün yaptigimiz Tavizler yarin Kafamiza patlayacak. Türkiye bunun altindan kalkamaz! Bütün Ipleri PKKnin eline vermis durumdayiz. Artik onlarin Kararlarina bagli hersey, bizim yani Türkiyenin elinden artik birsey gelmez.

PKKlilarin su an iki Secenegi var.

1. 30 Sene Hayal ettigi Özerklikten vaz gecmek.

veya

2. Özerklikten sonra büyük Kürdistan Bölgesine katilmak.

Hangisi daha mantikli geliyor size?

Bence Sonumuz 2015te olacak. Hep beraber Kaderimizle yüzlesecegiz. Mesajı Paylaş

http://video.cnnturk.com/2013/haber/5/9/suriye-rusyadan-fuze-alma-hazirliginda-iddiasi

"Suriye, Rusya'dan S-300 füzeleri alma hazırlığında. Sevkiyat 3 ay içinde yapılabilir." İddia, Washington'ı konuyla ilgili bilgilendiren İsrail istihbaratından. İngiltere ve Fransa da muhaliflere silah desteğinin önünü açmak için formül arayışında.

bu arada haber sitelerinde humusun deniz taraflarında etnik temizlik yapıldığını okudum

Mesajı Paylaş

'Etnik temizlik'te Mihraç Ural'ın rölü

İngiliz Times gazetesi, Suriyeli muhaliflerin, ülkedeki katliamları "etnik temizlik" stratejisinin parçası olarak tanımladığını yazdı. Haberde, THKP-Acilciler örgütünün lideri olarak bilinen Mihraç Ural'ın adının da katliamların sorumlularından biri olarak geçtiği belirtildi.

İngiliz Times gazetesindeki haberin çıkış noktası, Akdeniz kıyısındaki Banyas'ta geçen hafta yüzlerce kişinin, Devlet Başkanı Beşşar Esad yanlısı Alevi milisler tarafından öldürüldüğü iddiası.

Haberi destekleyen iki unsurdan birisi, Türkiye'de yasadışı THKP-C Acilciler örgütünün lideri olarak tanınan Mihraç Ural'ın konuşmalarını içeren bir video kaydı.

'MUKAVEME SURİYE'
Aslen Antakyalı olan ve on yıllardır Suriye'de yaşayan Ural'ın burada, Suriye rejimine muhalif İslamcı militanlarla savaşmak için 'Mukaveme Suriye' adlı bir örgüt kurduğu çeşitli haberlere konu olmuştu.

İngiliz Times gazetesi, video kaydında Ural'ın şu sözleri sarf ettiğini aktarıyor: "Banyas teröristlerin denize tek erişim yoludur. Banyas'ı kuşatmak son derece acildir (...) Banyas'ı kuşatmak ve sonra temizliğe başlamak... Mukaveme Suriye olarak bizler devreye girip savaşı desteklemeliyiz."

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Times gazetesine açıklama yapan Suriyeli muhalif Ömer Huzeyfe, Banyas'taki Sünni köylerinde, çoğunluğu kadın ve çocuk olan 800 civarında kişinin öldürüldüğünü iddia ediyor.

'URAL DA ROL OYNADI'
Suriyeli muhalif Huzeyfe katliamlarda Ural'a bağlı milislerin de rol oynadığını savundu.

Huzeyfe'nin iddialarına göre, Alevi milislerin üç saat içinde evlerini terk etmesini istediği köylülerin kimileri Hristiyan köylerine sığınmış, kimileri de dağlara kaçmış.

Huzeyfe şöyle diyor: "Bu rejimin son kozu; Alevi devleti istiyorlar. Bunu yaratabilmek için çok sayıda insanı öldürmek, diğerlerini de terk ettirmek zorundalar. Bu ellerindeki tek çözüm ve şimdi bunu sahada uyguluyorlar."

DAVUTOĞLU'NDAN ALINTI
Türkiye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun bir toplantı için bulunduğu Londra'daki şu açıklamasına da haberde yer veriliyor: "Banyas olayında bizi kaygılandıran husus şu; artık ülkenin tümünü kontrol altına almak mümkün değilse, belli bir bölgeyi etnik temizliğe tabi tutup o bölgede etkin olma stratejisine geçmiş olması."

http://www.ntvmsnbc.com/id/25441459/ Mesajı Paylaş

Gizli servisler ne güzel çalışıyorlar. Arap-Kürt, Türk-Kürt, Alevi-Sünni vs yesin Ortadoğu birbirini. O paralı askerlerin parasını kimler veriyor acaba? O silahlar nereden geliyor? Hangi özgürlük hareketinde paralı askerler kullanılmış. Biz Kurtuluş savaşımızda kullanmadık mesela! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

aradan geçen zamana bakıp suriye halkının yozlaştığını büyük bir şekilde büyük askeri birlikleri kurulamadığını osmanlıdan ve türk kültüründen koptuklarını ben ölmek istemiyorum diyen erkeklerin çokluğu teknolojilerin gelişmiş olması ( füzeler, uçaklar ) sonucu anca bu kadar adamın esada karşı çıkması normaldir  ::) Mesajı Paylaş

bu arada orada tek taraflı paralı asker yok çift taraflı çok yönlü paralılar var
ama ben muhaliflerin komple paralı asker olma düşüncesini saçma buluyorum Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz