Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (18%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
53 (53%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (24%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
5 (5%)

Toplam Oy Verenler: 100

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Skywolf biraz mantik ellerinde makinali tufekten ağır silah bulunmayan tanksavari bile olmayan adamlar kimyasal silahı nasil bulacaklar sana gore halkının uzerine bomba yagdiran savas jetlerinide isyancilar ucuruyor hükümete muhalefet edeceğim diye diktatöre sahip cikiyorsun . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Truman - 01 Eylül 2013, 13:06:15
Skywolf biraz mantik ellerinde makinali tufekten ağır silah bulunmayan tanksavari bile olmayan adamlar kimyasal silahı nasil bulacaklar sana gore halkının uzerine bomba yagdiran savas jetlerinide isyancilar ucuruyor hükümete muhalefet edeceğim diye diktatöre sahip cikiyorsun .

Kimseye sahip falan çıktığım yok. Sadece haber paylaşıyorum. Senin gibi akepe yalakası değilim. Kendi mantığınla senin gibi düşünmeyenleri ötekileştirmeye çalışma burada. Mantıktan bahsedenlerin şunu kavrayabilememeleri ne kadar acı; son yıllarda Esad üzerine yüklenen ABD-İsrail-akepe çetesi Esad'ın üzerine çullanmak için en ufak bir hatasını yakalamayı dört gözle beklerken, Esad'ın sivil halka karşı kimyasal silah kullanacağına inanmak, bırakın inanmayı inanmasalar bile öyle olduğuna herkesi inandırmaya çalışmak bence aptallık sıfatından öte insanlık dışı bir eylemdir. Biz bu oyunları daha önce Irak'ta da görmüştük.

Not: Sen o canilerin ellerinde sadece makineli tüfekler var sanıyorsan, buna gerçekten inanıyorsan otur ağla bir kenarda. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Sn. Skywolf sizin AKP´e "çete" kelimesini kullanmanizi hic ama hic Yakıştıramadım. Israil Türkiye ilen isbirlik icinde degil! hele Marmara, Misir olaylarin´dan ve Akdeniz´de Dogalgaz gerginliklerinden sonra hic. Israil kendini tehdit altinda hisetdi icin firsatdan yararlanmak istiyor. Israile kalsa basgici diktatör ve azinlik "lideri" ESED´in kalmasini istiyor.
Türkiye´deki gibi "Demokratik" yollarlara gelmis ve kendi basina harekat eden bir hükümet istemiyor.
Siz AKP´yi sevmiyor olabilirsiniz buna saygim sonsuz, fakat Türkmilletin secimle iktidara getirdi partiye saygi göstermeniz lazim. (parti zorla övmek manasinda degil, enazindan hakaret etmeden)

Öyle bir vahim durum varki, AKP´ye giciklik olsun diye bi takim insanlar adeta Iran ve ESED hayrani olmuslar, ya arkadas bunlar ters isler.

Saygilar,

Yatagan
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yatağan - 02 Eylül 2013, 02:40:16
Sn. Skywolf sizin AKP´e "çete" kelimesini kullanmanizi hic ama hic Yakıştıramadım. Israil Türkiye ilen isbirlik icinde degil! hele Marmara, Misir olaylarin´dan ve Akdeniz´de Dogalgaz gerginliklerinden sonra hic. Israil kendini tehdit altinda hisetdi icin firsatdan yararlanmak istiyor. Israile kalsa basgici diktatör ve azinlik "lideri" ESED´in kalmasini istiyor.
Türkiye´deki gibi "Demokratik" yollarlara gelmis ve kendi basina harekat eden bir hükümet istemiyor.
Siz AKP´yi sevmiyor olabilirsiniz buna saygim sonsuz, fakat Türkmilletin secimle iktidara getirdi partiye saygi göstermeniz lazim. (parti zorla övmek manasinda degil, enazindan hakaret etmeden)

Öyle bir vahim durum varki, AKP´ye giciklik olsun diye bi takim insanlar adeta Iran ve ESED hayrani olmuslar, ya arkadas bunlar ters isler.

Saygilar,

Yatagan

İster yakıştır ister yakıştırma arkadaş, gerçekler acıdır. Büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanlarından biri olan RTE'nin son 10 senedir bölgedeki rolüne bakacak olursak, parçalanmış Irak, parçalanmış Suriye, daha fazla baskı altına alınmış İran, Kaddafi'siz Libya, kutuplaştırılmış, halkı birbirine düşürülmüş Mısır, Mısır'ın yolunda ilerleyen Türkiye, katledilmiş binlerce insan vs gibi durumlar en fazla İsrail'in çıkarlarına uygun. Biri meydanlarda, TVlerde avaz avaz bağırarak şov yaptıkça, birbirine giren insanların sayıları hergün artıyor, sessizce köşesinde bekleyenler ellerini ovuşturarak kendilerine verilen nimete seviniyorlar. Kimse kimseye gıcıklık olsun diye birilerine hayran olmuyor. Bütün Ortadoğu kan gölüne dönmüş, o kan gölünün içerisine bizi de götürüyorlar. Bence artık sizler birilerine gıcıklık olsun diye görmek istemediklerinizi görmeye başlasınız, profiliniz dahil görmenizi engelleyen gözlüklerinizi çıkarsanız, insanlık için daha iyi olur. Mesajı Paylaş

Vakti zamanında Turgut Özal'da bir koyup üç alacağız diyerek Irak operasyonuna balıklama atlamıştı, bize yansıması tam tersi oldu. Kuzey Irak diye bir bölge ortaya çıktı, çekiç güç palazlanan ve istihbarat örgütlerinin maşası bir terör örgütü bela oldu. Þimdi ise aynı oyun Suriye'de oynanıyor. Bir başbakan çıkıyor ortaya gerine gerine "bu kardeşiniz BOP eşbaşkanı" diye biliyor.
Aslında oynanan oyun çok açık, bizdeki ayağında terör örgütünün istediği bölge, siyesi olarak olmasa da fikren bölünmüş Irak'ı ve Suriye'de gerçekleşen olayları de ekleyince meşhur BOP haritasının ortaya çıkması tesadüf değil.
Daha 2 gün önce kutladık 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, bu zaferi emperyalistlere karşı kazanmış bir ordunun torunları olarak geldiğimiz noktaya bakın. Başımızda emperyalistlerin hizmetinde olmakla övünen bir başbakan ve onun şakşakçı tayfası.
Binlerce yıllık tarihi olan, tarihteki en büyük imparatorluklarını kurmuş bir milletin torunları olarak yukarıdaki anketteki "müdahaleye taraf olup ileride söz sahibi olma" gibi bir düşünceye içime sindiremiiyorum. Mesajı Paylaş

Yukardaki ankete katılan sayın üyelerden ;Türkiye Suriye'ye müdahale etmeli diyenlerin hangi gerekçelerle bu seçeneği işaretlediklerini anlamamakla birlikte,hayret ediyorum.Bendeniz ise yukardaki ankette Türkiye Suriyeye müdahaleye engel olmalı,çünkü sonra sırada İran, en sonra da sırada Türkiye var seçeneğini işaretledim.Durumun aynen bu şekilde tezahür edeceğini düşünmekteyim.

Gerçi Sayın RTE Gezi olayları sırasında şöyle bir ifade kullanmışlardı.''Þimdi bunlar diyorlar ki, bu gezi olayları Türk Baharıdır.Ne Türk Baharı yav ! Türk Baharı 2002 yılında yapıldı zateeeeennnnn''Ben de aynı kanaatteyim aslında; doğruyu söylüyordu.Tunus'ta,Libya'da,Mısır'da yapılan müdahaleler emperyal küresel güçlerin tezgahlamış oldukları bir gizli senaryonun parçalarıydı.Aynı Küresel Güçler sayın RTE ninde dediği gibi (itiraf ettiği gibi) 2001 krizini takip eden süreçte, AKP siyasi partisini kurdurmak suretiyle Türk Baharını başlatmışlar ve ilk genel seçimlerde iktidar olmasını sağlamışlardır.Kansız ve ihtilalsiz yapılan bu Türk Baharı ,Avrasya coğrafyasını yeniden şekillendirilmesinin ilk adımıydı.Türkiyenin kilit ülke olması nedeni ile bu hareketin ekonomik kriz çıkartılması yöntemi ile fitili ateşlenmiş,AKP nin genel seçimleri kazanması ile neticelenmiştir.Sonraki uygulamalara baktığımızda ise iktidarın yaptığı bütün icraatların küresel güçlere hizmet eder mahiyette olduğunu görüyoruz.

Suriye'ye müdahale edilmesini savunan hazirunun gerekçelerininden biriside Þİİ HİLALİ olarak ifade edilen İran,Irak ve Suriye çizgisinin Türkiye'yi güneyden çevirdiği argümanıdır.Tamamen mantık dışı,saçma,absürt diyebileceğimiz bu argümanın hiç bir gerçeklikle alakası yoktur.Çünkü Türkiye Din temelli bir ülke DEĞİLDİR.Türkiye Cumhuriyeti Devleti Laik esaslara göre idare edilen bir ülkedir.Devlet yönetiminde Din kuralları referans alınmaz.Din,diyanet konusu, tamamen Allah ile kul arasında ki bir gönül ve vicdan ilişkisi olarak görülmekte ve devlet işlerinde din referans alınmamaktadır.Ayrıca aynı gerekçelerle Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sünni İslamın dünyadaki temsilcisi de DEĞİLDİR.Bunun yanında her Türk Vatandaşı SÜNNİ İNANCA DA SAHİP DEĞİLDİR.Çok çeşitli inanç ve meshep gruplarını bünyesinde barındıran Türk Devletinin, sanki Sünni dünyanın koruyucusu ve kollayıcısıymış gibi bir yaklaşım ile Þİİ HİLALE karşı Suriye'ye müdahale edilmelidir diye ifade edilen argüman tamamen saçmadır.Böyle bir yaklaşım ülkeye ihanettir.Unutulmamalıdır ki Tüm Dünyada 180 milyon olduğu ifade edilen TÜRK kökenli milletlerin, 60 Milyonu Þİİ-CAFERİ-BEKTAÞİ-ALEVİ olarak ifade edilen kişlerdir.Sadece iranda 30 milyon AZERİ ve TÜRKMEN nüfus bulunmaktadır ki bunların tamamı Þİİ-CAFERİDİR.Keza Azerbaycan nüfusunun tamamına yakını Þİİ dir.Ayrıca Irak ve Suriye'de yaşayan Türk Nüfusunun büyük çoğunluğu da Þii-Alevidir.Türkiye'ye gelince ;Alevi nüfusunun 20 milyon olduğu ifade edilmektedir.Hal böyle iken Þİİ HİLALİNE karşı Suriye'ye müdehale edilmesi gerekir diyenlerin aklına şaşmamak elde değildir.

Bu argüman dışında ki diğer argümanlarda tamamen mesnetsizdir.Suriye ile Türkiyenin savaşmasının İsrail ve Küresel güçler dışında kimseye faydası dokunmayacaktır.Ayrıca dinen ,Müslümanın Müslüman kanı dökmeside HARAMDIR.

Bütün bu bilgiler ışığında Türkiye Suriye ile kapışmalı diyenleri AKLI SELİME DAVET EDİYORUM.    Mesajı Paylaş

Suriye Amerikan F-22 savaş uçağını düşürdü iddiası

Ortadoğu kaynaklı siteler bir Amerikan Raptorunun düşürüldüğünü bildiriyor

Amerika'nın en pahalı ve tkili savaş uçaklarından F-22 raptor vuruldu mu?

Ortadoğu kaynaklı bazı siteler göre, bir Raptor Suriye sınırı yakınlarındaki Kuzey Ürdün'de Suriye füzeleri tarafından düşürüldü...

Ayni kaynaklar geçen Cumartesi meydana gelen olaylarda 4 adet de Cruise füzesinin Suriye topraklarına düştüğünü, düşürenin Suriye'deki Rus Pantsyr-1 olduğu da iddia ediyor.

ABD'nin Bileşik Arap Emirlikleri Al Dhafra üssünde F-22 filosu var.

Bu haberler kesin değil, sadece Arap kaynaklı olduğu için doğrulayamadık...

Haber devam edecek....

www.gazeteci.tv

http://gazeteci.tv/flas-flas-suriye-amerikan-f-22-savas-ucagini-dusurdu-176426h.htm Mesajı Paylaş

Suriye F-22'nin model uçağını bile düşüremez dezenformasyon kokuyor... F-22'nin ne işi varmış ayrıca orda. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Eylül 2013, 13:44:57
Alıntı yapılan: Truman - 01 Eylül 2013, 13:06:15
Skywolf biraz mantik ellerinde makinali tufekten ağır silah bulunmayan tanksavari bile olmayan adamlar kimyasal silahı nasil bulacaklar sana gore halkının uzerine bomba yagdiran savas jetlerinide isyancilar ucuruyor hükümete muhalefet edeceğim diye diktatöre sahip cikiyorsun .

Kimseye sahip falan çıktığım yok. Sadece haber paylaşıyorum. Senin gibi akepe yalakası değilim. Kendi mantığınla senin gibi düşünmeyenleri ötekileştirmeye çalışma burada. Mantıktan bahsedenlerin şunu kavrayabilememeleri ne kadar acı; son yıllarda Esad üzerine yüklenen ABD-İsrail-akepe çetesi Esad'ın üzerine çullanmak için en ufak bir hatasını yakalamayı dört gözle beklerken, Esad'ın sivil halka karşı kimyasal silah kullanacağına inanmak, bırakın inanmayı inanmasalar bile öyle olduğuna herkesi inandırmaya çalışmak bence aptallık sıfatından öte insanlık dışı bir eylemdir. Biz bu oyunları daha önce Irak'ta da görmüştük.

Not: Sen o canilerin ellerinde sadece makineli tüfekler var sanıyorsan, buna gerçekten inanıyorsan otur ağla bir kenarda.
Sen Abd ve İsrail in Suriye yi vurmak için fırsat beklediğini düşünüyorsan  oturup ağlaması gereken kişi sensin... neredeyse 3 sene oldu fırsat kollayan adamlar 3 sene bekler mi ve halen daha bekliyorlar müdahale etmiyorlar bu da sizin mantık zayıflığınız silah sistemleriyle savunma teknolojileriyle ilgili bilgilere sahip olabilirsiniz ama bu konularda uluslararası stratejilerle ilgili öngörüleriniz çok basit ve saçma bence bu konularda fazla konuşupta forumdaki SKYWOLF imajını zedelemeyin. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz