Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (18%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
53 (53%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (24%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
5 (5%)

Toplam Oy Verenler: 100

Güvenilir kaynaklardan çok vahim haberler geliyor. Bölgede bulunan bir tanıdıktan bana da  ses kaydı geldi, yazmak istemiyorum... yoksa ağzım bozulacak. Mesajı Paylaş

Merakta bırakma bizi ne olmuş. Ne diyor askerlerimiz. Mesajı Paylaş

Reuters'a göre en az 34 şehidimiz var yinede resmi makamlarin ne diyeceği önemli.. . Sinir kapıları suriyelilere açılmış. suriyeyi savs ilan edilecek gibi haberler dolaniyor teyitsiz
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mermi - 28 Şubat 2020, 00:46:27
Merakta bırakma bizi ne olmuş. Ne diyor askerlerimiz.

Özelde yazayım bari... Mesajı Paylaş

Ülkeyi bu hale getirenler utansın lanet olsun ne yapılacaksa yapılsın artık sözün bittiği yerdeyiz Mesajı Paylaş

Ses kayıtlarını bende dinledim  çok vahim haberler var Kirpilerin içinin şehitlerle dolu olduğundan tutunda enkaz altında hala şehitlerimizin olduğuna kadar saklamayın hocam herkez gerçekleri öğrensin..... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 28 Şubat 2020, 00:52:57
Ses kayıtlarını bende dinledim  çok vahim haberler var Kirpilerin içinin şehitlerle dolu olduğundan tutunda enkaz altında hala şehitlerimizin olduğuna kadar saklamayın hocam herkez gerçekleri öğrensin.....
hocam biz saklamayız her öğrendiğimizi yazarizda biri öyle bir bilgi yok, halkı galeyana getirmeyin diye şikayet ederse mal gibi ortada kalırız. Koskoca tabur vurulmuş burda direk şu kadar şehidimiz var desek yetkililer demeyecekki biz yalancı duruma duscez Mesajı Paylaş

En az 34 şehit diyorlar ama en az içim yanıyor ama 50 civarında tahmin ediyorum. Bundan sonra Rusya'nın İran'ın da aq. Mesajı Paylaş

Galiba herkes olan biteni duymuş, özel mesajlarla herkes birbirine aktarır olmuş. Þimdi cep telefonuma bir fotoğraf düştü ki, sebep olanların Allah belasını versin. Mesajı Paylaş

Rusyanin bu gece yaptığı kahpelikleride yazıyoruz, rejim kadar rusyaninda eli var bu hain saldırıda kimse su saatten sonra rusya güzellemesi yapmasın... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz