Suriye Krizi

Başlatan Falcon, 20 Temmuz 2011, 18:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce Türkiye Suriye'ye yapılacak bir askeri müdahaleye katılmalı mı?

Katılmamalı. Bizi hiç iligilendirmez.
18 (18%)
Kesinlikle katılmalı. Çünkü müdahale sonrası Suriye'de söz sahibi olmamız için şart.
53 (53%)
Engel olmalı. Çünkü Suriye'den sonra sıra İran'a, ondan sonra da sıra bize gelecek.
24 (24%)
Başka bir düşüncem var. Aşağıda paylaşıyorum.
5 (5%)

Toplam Oy Verenler: 100

Rusya doğruladı! Rus gemileri askeri üssünü terk etti

Reuters'a açıklama yapan bir Rus milletvekili, Suriye'de bulunan Tartus limanındaki Rus gemilerinin bölgeden ayrıldığını doğrularken, bunun nedeninin Rus askeri gemilerinin güvenliği olduğunu söyledi.
Reuters'a konuşan bir Rus milletvekili, Rus gemilerinin Tartus limanını terk ettiği yönündeki iddiaları doğrularken, bunun Rus gemilerinin güvenliğini sağlamaya yönelik olduğunu söyledi.

Öte yandan, Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye konusunda ABD ve Rusya arasında yaşanan yüksek gerilime ilişkin bir açıklama yaptı. Bakanlık, ABD ve Fransa'nın tehditlerinin Birleşmiş Milletler Tüzüğü'nü ihlal ettiğini söyledi.

Zaharova, haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada, İsrail'in Suriye'deki hava saldırısının bölgedeki istikrarsızlığı daha kötü bir hâle getirdiğini ifade etti.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-rus-dogruladi-rus-gemileri-askeri-ussunu-terk-etti-40803078 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yoksa arada kim vurduya giderdi. :) İtalya kadar ekonomisi olan güç Amerikayla boy ölçüşemez. Rusyanın Nükleer gücünü çıkartın. Benim gözümde bölgesel güçten ileri gidemez. Mesajı Paylaş

gemiler limanda açık hedef olmamak için açık denize açılmışlar gayette mantıklı bir hareket açık denizde daha efektif kullanılabilir Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Alıntı yapılan: Mermi - 12 Nisan 2018, 18:06:31
Yoksa arada kim vurduya giderdi. :) İtalya kadar ekonomisi olan güç Amerikayla boy ölçüşemez. Rusyanın Nükleer gücünü çıkartın. Benim gözümde bölgesel güçten ileri gidemez.

Senin verdiğin mantıkla hareket edersek, bizim Hollanda kadar ekonomimiz ile bölgesel güç bile olamayız. NATO nun ikinci ordusuyuz diyoruz da ama ekonomi ile kıyaslarsak NATO`da ilk 5 bile giremeyiz.
Ordunun gücü ekonomi ile kıyaslarsak Hollanda kadar ordumuz var... Mesajı Paylaş

@marmara

Yok, Hollanda kadar bile degiliz. O adamlarda bizde yokken, Patriot, Leo2a5, Lpd vardi cunku. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 12 Nisan 2018, 20:20:58
@marmara

Yok, Hollanda kadar bile degiliz. O adamlarda bizde yokken, Patriot, Leo2a5, Lpd vardi cunku.

Aynen, asker sayımıza bak ve savunma bütçemize bak, asker başına düşen para 3. sınıf ülkelerin her askere ayrılan para ile aynı. Aynadan kendimizi dinozor gibi görüyoruz, birilerini çoktan dünya lideri ilan ettik... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mermi - 12 Nisan 2018, 18:06:31
Yoksa arada kim vurduya giderdi. :) İtalya kadar ekonomisi olan güç Amerikayla boy ölçüşemez. Rusyanın Nükleer gücünü çıkartın. Benim gözümde bölgesel güçten ileri gidemez.

Savaş durumunda gemiler limanda demirli beklemez! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ben diyorum burda birşeyler olacak Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Hafız Esat kalk da mezarından ülkeni ne hallere getirdik bir gör.

Mesajı Paylaş
beğen

Alıntı yapılan: serkan - 13 Nisan 2018, 05:40:14
Hafız Esat kalk da mezarından ülkeni ne hallere getirdik bir gör.

@serkan

Meskun mahal savaşların sonucu böyle olur, bizim de Nusaybin`de yaptığımız daha beterdi...

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz