KALEKALIP 5.56mm Hafif Makinalı Tüfek

Başlatan Yatağan, 04 Eylül 2011, 00:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Internet´de arastirma yaparken, bu resimlere rastladim.

IDEF 2008....

.
.
Bu Makinalı Tüfek IDEF 2008´de gösterilen Modelle benzemiyor ve ayrica ilk resimde derginin üzerinde sade "KALE KALIP" yaziyor.
MKE TEKNIK TASARIMDA yer almiyor mu?

NEDEN 7,62mm degil´de, 5,56mm karar verildi?

BU KONUDA BILGISI olan varsa, lütfen PAYLAÞSIN.  :) Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,254 
  • Yerli Kara Sistemleri ile İlgili Gelişmeler
  • 8 Yanıtlar

Her iki tüfeğinde imzası atılan modern makinalı tüfeye ait bir çalışma dir. Kalekalıp kendi çabasıyla ortaya bi ürün çıkarmış ve de fuarlarda sergilemiş müşteri çıkar ise satışı gerçekleşir veya da bu tüfekden tsk da sipariş verebilir ama imzası atılan tüfek ile uzakdan yakından alakası yok bunların . Mesajı Paylaş

14 Ocak 2011 de  İmzalandı diye biliyordum...
Mesajı Paylaş

Alıntı Yap

SSB
‏Onaylanmış hesap @SavunmaSanayii
24 Eyl

Başkanlığımız ile KaleKalıp firması arasında Emniyet Genel Müdürlüğü için 2.500 adet 5.56 Makinalı Tüfek tedariki sözleşmesi imzalandı.

https://twitter.com/SavunmaSanayii/status/1044224586064293888

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Turkish minimi, cok begendim gerekli bir silah. Mesajı Paylaş

Yalnız internetten resimleri ile karşılaştırdım minimiye biraz fazla benziyor lisans ile filan mı acaba yoksa kanıtlanmış iyiyi taklit etmek gibi bir şeymi

Minimi

Kale Kalıp
Mesajı Paylaş
beğen

şu silahları johede dagitsinlar. Bixi çok antika duruyor askerin elinde. Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Alıntı yapılan: Yabgu - 26 Eylül 2018, 10:03:24
şu silahları johede dagitsinlar. Bixi çok antika duruyor askerin elinde.

PÖH için oluyorsa JÖH için de olur tabi. Bir de 7,62 mm seçenek olan diğer silah var >> http://www.defenceturk.com/index.php?topic=2827.60 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Eylül 2018, 10:07:18
Alıntı yapılan: Yabgu - 26 Eylül 2018, 10:03:24
şu silahları johede dagitsinlar. Bixi çok antika duruyor askerin elinde.

PÖH için oluyorsa JÖH için de olur tabi. Bir de 7,62 mm seçenek olan diğer silah var >> http://www.defenceturk.com/index.php?topic=2827.60
kısa menzilli olduğu için johe vereceklerini pek sanmıyorum. Daha çok yakın çatışma için sanırım . Bixiiler degissin artık modern silahlara tam geçiş yapalim Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz