Washington, Türkiye'nin "Predator'ları bize verin" talebini değerlendiriyor

Başlatan SKYWOLF, 12 Eylül 2011, 00:33:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

verdiğiniz yazıyı okudum spariş verildi diyor alındı demiyor ne yazıkki başka bi kaynak yoksa pek tatmin edici gözükmüyor verdiğiniz bilgi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Bulancaklı - 25 Eylül 2011, 01:44:41
verdiğiniz yazıyı okudum spariş verildi diyor alındı demiyor ne yazıkki başka bi kaynak yoksa pek tatmin edici gözükmüyor verdiğiniz bilgi

Dediğim gibi şu anlık gece gece kapsamlı bir araştırma yapamadım alındı diye biliniyorum yarın kapsamlı araştırır eklerim  :) Mesajı Paylaş

Türkiye hiç bir zaman Hermes serisi herhangi bir İHA sipariş etmedi. Sitedeki bilgide hata var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: orko_8 - 25 Eylül 2011, 02:31:01
Türkiye hiç bir zaman Hermes serisi herhangi bir İHA sipariş etmedi. Sitedeki bilgide hata var.

Tabii olabilir ben yanlış biliyor olabilirim hafızam beni yanıltıyor belkide öyle biliyordum yarın biraz daha kaynak bulursam eklerim tartışırız iyi geceler :) ... Mesajı Paylaş

arkadaşlar aklınızı karıştırmak istemem geçen gün ms bakanı ismet yılmaz ankaların 2012 haziran ayında bir ksısım teslimatının gerçekleşeceğini söyledi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: atmaca1 - 25 Eylül 2011, 13:07:20
arkadaşlar aklınızı karıştırmak istemem geçen gün ms bakanı ismet yılmaz ankaların 2012 haziran ayında bir ksısım teslimatının gerçekleşeceğini söyledi

Haziran değil 2012 iilk çeyreğinde yani mart-nisan gibi verilecek tai ye göre ... Mesajı Paylaş

operasyonel anlamda tam verimle kulamak 2013 ortalarını bulur Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: çiğil42 - 25 Eylül 2011, 18:09:52
operasyonel anlamda tam verimle kulamak 2013 ortalarını bulur

;D hiçbir yazımı okumadınız mı :D TSK nın hizmetine tam olarak 2012 ilk çeyreğinde giriyor tai ye göre dedim ya :) ...
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz