İsrail'in Elinde Uzun Menzilli Füze Var mı?

Başlatan Ayyuk, 26 Eylül 2011, 20:19:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İsrail'in elinde Türkiye'yi vurabilecek menzilde (minimum 350 km) Kara-Kara füzesi var mı? Mesajı Paylaş
  • Gösterim 13,001 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 15 Yanıtlar

İsrailin elinde 11.500 km sahip füzeler bile var :D yorma kafanı :D Mesajı Paylaş

İsrailde olmasaydı çok şaşırırdım zaten :D Peki bizim bunları engelleyebilecek savunma sistemimiz var mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ayyuk - 26 Eylül 2011, 20:30:58
İsrailde olmasaydı çok şaşırırdım zaten :D Peki bizim bunları engelleyebilecek savunma sistemimiz var mı?

Var takdir-i ilahi  ;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Bizde ki sistemler neler? Bizde adam akıllı hava savunma sistemi yok diye biliyorum. Stinger-Rapier-Dünya Kültür Tarih mirasının en önemli parçası Nike Hercules :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ayyuk - 26 Eylül 2011, 20:39:10
Bizde ki sistemler neler? Bizde adam akıllı hava savunma sistemi yok diye biliyorum. Stinger-Rapier-Dünya Kültür Tarih mirasının en önemli parçası Nike Hercules :D

Ancak 5-10 seneye baya sağlam bir hava savunma şemsiyesine sahip olacağız ... Mesajı Paylaş

Bu şemsiye füze kalkanı projesi sayesinde mi olacak yoksa ihaleler mi sonuçlanacak? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ayyuk - 26 Eylül 2011, 20:51:52
Bu şemsiye füze kalkanı projesi sayesinde mi olacak yoksa ihaleler mi sonuçlanacak?

İhalleler ve milli üretimler ... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 26 Eylül 2011, 20:41:13
Alıntı yapılan: Ayyuk - 26 Eylül 2011, 20:39:10
Bizde ki sistemler neler? Bizde adam akıllı hava savunma sistemi yok diye biliyorum. Stinger-Rapier-Dünya Kültür Tarih mirasının en önemli parçası Nike Hercules :D

Ancak 5-10 seneye baya sağlam bir hava savunma şemsiyesine sahip olacağız ...
nedense  buna  hiç  inanasım  gelmiyor  ,  alınacak  sistem  yine  yahudi  emrindeki  abd  üretimi  patriot  olur , zaten  toplamda  13  batarya  düşünülüyorki  bunların  abartmıyorum  en  az  5~6  bataryasını  sadece  ankara  için  ayırırlar  geriye  kalanlarlada  havaalanları  korunur , kısacası  çook  sağlam  bir  hava  savunma  tezine  kesinlikle  katılmıyorum  ,  tek  umutum  hükümetin  yerli  sanayiye  verdiği  desteği  arttırıp  yüksek  irtifa  hava  savunma  sistemini yerli  imkanlarla  üretmesi  ve  daha fazla  sayıda  hava  savunma  bataryasına  sahip  olmamız  , aksi  halde  abd  nin  yahudi  emrinden  çıkabilecek  bir  yönetim  kadrosuna  sahip  olmadığını  düşünüyorum...  ayrıca  10  sene  ne  demek  biz  o  şemsiyeyi  kurana  kadar  israil  daha  ne  silahlara  sahip  olacak  , en  basiti  f-35  teknolojisine  sahip  olacak , buda  hayalet  füze  için  israile  çok   güzel bir  kaynak  sunacak. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz