Yerli Güç Grubu Projeleri...

Başlatan levo, 29 Eylül 2011, 12:09:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı YapTÜRASAÞ @turasasgm

TÜRASAÞ marka milli motorumuz geliştirdiğimiz ürünlerden sadece biri. #Uluslararası demiryollarında hizmete sunduğumuz, ülkemizi temsil eden diğer ürünlerimizi tanıtmak ve sizlerle tanışmak için Spiralkalenderblatt25-27 Kasım arasında #EurasiaRail fuarındayız.
https://mobile.twitter.com/kimlikci_954
Mesajı Paylaş
]

İlk defa duydum ama güzel haber... Hemen zihni fikir iddiası üreterek ortaya atayım! Bu motor V6 bunun V12 sini yapsa 1800 beygir eder tanka sığar mı acaba ...??? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 21 Kasım 2021, 13:10:48
Hocam ,  bu ülkede 2023'den önce petrol çıkarttırmamak için Lozan'da bize gizli anlaşma imzalattırdılar görüşüne inanan bir güruh var...

Bıraksalar tüm motor parçalarını yerli olarak üretiriz diyen de yine ciddi sayıda güruh var...

Sizin de dediğiniz gibi bu işler çalışma ve bilime kucak açmakla oluyor...
Bir de bu işin bu kadar da kolay olmadığı bilinciyle...

Bu ülkede İsmet İnönü'yü Atatürk'çü sanan, Atatürk'ü batıcı sanan, Celal Þengör'ü bilim gurusu sanan, PKK'nın özgürlükler ile ilgili olduğunu sanan, Batı'dan uygarlık gelecek sanan ...... bir güruh yok. Çok büyük bir güruh var. Önce, bilime kimin kucağını, kimin kalbini açtığı konusundaki düşüncelerinizi temelden bir sorgulayın, ardından çöpe atın. İhtiyacımız olan bütün motorları üretebiliriz diyen kişi, bu konuda ki en yetkin ve en etkin kişi Mahmut Akşit. Mesajı Paylaş

Biz Mahmut Akşit'i severiz hocam.  Kendisiyle de gurur duyarız...Babasını da sever , dinlerim...

Ben gaza gelip "uçuyoruz,kaçıyoruz,yapıyoruz" deyip Mahmut Akşit'in iki elini bir papuca sokup  acele ettirenleri sevmiyorum şahsen...
Adam mühendis ; bu işlerin hamasetle, boş nutuklarla olmayacağını bilimle , sabırla , çalışmayla olacağını en iyi bilen kişi...

Siz başka birşeye kızmışsınız hocam , kim kızdırdı sizi
; :D Mesajı Paylaş

motor konusuyla ne alakası var? Mesajı Paylaş

Mahmut Akşit'i seviyorsan, babasını dinliyorsan kendinle çelişiyorsun. Ülkede zamanında İslam'ın nasıl yasaklandığına inanmamış, bizzat anlatıyor babası.

Ben ülkedeki 3-5 Kemalist'ten biriyim. Beni ne kızdırabilir ki ? Malum. Atatürk'ü zamanında en çok ne kızdırdıysa beni de o kızdırıyor. Bilimum Abdullah Cevdetler. Beni en çok ne mutlu ediyor. Abdullah Cevdetlerin alay edip hor gördüğü, Mezerarkalı Mevlüt Ağalar. Bakarsın ne ile meşhur olduklarına. Mesajı Paylaş

Okudum , öğrendim... Mesajı Paylaş

Bizim ülkede cumhuriyetin nasıl İslam' düşmanlığı yaptığını sanan bir güruh var. Motormuş. Ne motoru ya. Bilime açık olacaksın bilime. Mesajı Paylaş

]

Alıntı YapZIRHLI ARAÇLARDA TÜMOSAN MOTORU KULLANILACAK

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun, "Ağustos'ta 540 beygir gücünde TÜMOSAN motorunun araç üstü testleri başlayacak. 2023 başı itibariyle seri üretimle savunma sanayinin zırhlılarında, TÜMOSAN yerli motoru kullanılacak."

https://mobile.twitter.com/ogzhn_uyg
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz