Türk Savunma Sanayi

Başlatan nexfox, 09 Ekim 2011, 01:43:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Merhaba,
Savunma sanayine büyük ilgi duyuyorum ve her Türk gibi ülkemin ürettiği silahlarla gurur duyuyorum. Halkımızın bilinçlenmesi için bu konuda yayınlanan makaleleri paylaşabileceğim bir sayfa açtım. Sayfayı tanıtmam için bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bunun için de sizden ricam "Türk Savunma Sanayi" sayfamızı paylaşmanızdır sayfanız varsa sayfanızdada paylaşmanızdır. Teşekkürler.
(Türk Savunma Sanayi sayfası kurucu üyesi)

https://www.facebook.com/turk.savunma.sanayi

bu sayfayı büyütmem için site yönetiminden destek bekliyorum ve sitede böyle bir reklam yapmak yasak mı bu sirket deil sonucta bir sayfa maddi amacıda yok o yüzden böyle bir mesaj yazdım bu haberi nereye koyabilirim düşündüm ki forumda bulamadım  savunma sanayi sevdalıları olarak sayfama gerekli desteği verirseniz inş. Mesajı Paylaş
  • Gösterim 9,953 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 9 Yanıtlar

takip  edenlerden olurum  ama  paylaşım  konusunda pek faydam olmaz Mesajı Paylaş

profilinde paylaşır reklamını yapsanda yeter içeriği ben hallediyorum. Mesajı Paylaş

sizden ricam "Türk Savunma Sanayi" sayfamızı paylaşmanızdır. Teşekkürler.
Mesajı Paylaş

Merhaba,
Savunma sanayine büyük ilgi duyuyorum ve her Türk gibi ülkemin ürettiği silahlarla gurur duyuyorum. Halkımızın bilinçlenmesi için bu konuda yayınlanan makaleleri paylaşabileceğim bir sayfa açtım. Sayfayı tanıtmam için bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bunun için de sizden ricam "Türk Savunma Sanayi" sayfamızı paylaşmanızdır sayfanız varsa sayfanızdada paylaşmanızdır. Teşekkürler.

https://www.facebook.com/turk.savunma.sanayi Mesajı Paylaş

(Türk Savunma Sanayi sayfası kurucu üyesi) Mesajı Paylaş

(Türk Savunma Sanayi sayfası kurucu üyesi) Mesajı Paylaş

Sitenize girmek istedim ancak baska bilindik bir site cikti.Sayet tam link aticak olursaniz sizin icin bir bakabilirim. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: seyyah - 21 Ocak 2012, 22:58:42
Sitenize girmek istedim ancak baska bilindik bir site cikti.Sayet tam link aticak olursaniz sizin icin bir bakabilirim.

https://www.facebook.com/turk.savunma.sanayi

bu sayfa benim 3 ay oldu açalı ugrasıyorum baya büyüdü  suan 3.462 kişi oldu :) . Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz