Özel Kuvvetler Tanıtım

Başlatan TurkGucu, 28 Ekim 2011, 17:17:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Az çok herkesin bildiği bilgileri sitede toparladım, tüm arkadaşları siteme beklerim... (Varsa eksik yada yanlış yönleri belirtebilirsiniz.)

http://www.ozelkuvvetler.com Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,579 
  • Kitap Dergi ve Site Tanıtımları
  • 2 Yanıtlar

Ana sayfada Çekiç harekatını anlatan metin içerisinde bir ifade gözüme çarptı düzeltirseniz daha şık olur bence.

Þöyle ki ;

Kayıplar

Türk askeri birliklerinden 13 subay, 3 astsubay, 62 erbaş ve er, 21 geçici köy korucusu olmak üzere toplam 114 personel öldü. Ayrıca 24 subay, 17 astsubay, 248 erbaş ve er, 49 geçici köy korucusu olmak üzere toplam 338 personel yaralandı.

Kırmızıyla işaretlediğim ifadeyi "şehit oldu" şeklinde değiştirmenizin daha uygun olacağını düşünüyorum.

Elinize emeğinize sağlık  ;)
Mesajı Paylaş

wikipedia olunca dikkatimden kaçmış, düzeltiyorum sağolun. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz