F 5 2000 Silah yüklü uçuş

Başlatan KEMAL61, 31 Ekim 2011, 13:44:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Türk Hava Kuvvetleri F5 2000'lerinin  silah ve füze yüklü uçuş yaparken çekilmiş resmi olan varmı?
Varsa gönderirse memnun olurum...
Bir de F5 2000 lerin kanat ve gövde altlarındaki yükleri bombamı yoksa yakıt tankımı bilen varmı? Mesajı Paylaş
  • Gösterim 16,151 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 14 Yanıtlar

Konuyu yanlış yere açmışsınız. İlgili bölüme taşınmıştır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sn. Skywolf teşekkür ederim... Mesajı Paylaş

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=470.0

ilgili konuda bir kaç fotoğraf var. Hepsinde sadece yakıt tankları bulunuyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sidewinder atma kabiliyetleri var bildiğime göre .... Mesajı Paylaş

Yalnız F-2000 değil F-5A.

151.Filo Mesajı Paylaş

Edit:Sorunu hallettim ve başka fotoğraflarda yükledim.

Mesajı Paylaş

Resimler açılmıyor.Bende mi sorun yoksa.. Mesajı Paylaş

F-5 savaş uçakları f-14ve f15 lerle savaşabilen tek savaş uçağı bu uçakların eğitimlerinde bu uçaklar kullanılmakta zira rus uçaklarının etkili uçağı olan mig... lerin nerdeyse emsali ebat ve performans bakımından. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 18 Şubat 2012, 20:32:58
F-5 savaş uçakları f-14ve f15 lerle savaşabilen tek savaş uçağı bu uçakların eğitimlerinde bu uçaklar kullanılmakta zira Rus uçaklarının etkili uçağı olan mig... lerin nerdeyse emsali ebat ve performans bakımından.

Hocam şaka mısın sen ya? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz