Genel site sorunu.

Başlatan SKYWOLF, 01 Aralık 2011, 19:36:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Başından beri önerim buydu zaten. Mesajı Paylaş

En doğru karar.

Sosyal medya paylaşımlarını direkt link ile paylaabileceğimiz, daha iyi görünümlü bir deneyimi hakediyor kesinlikle forum. Mesajı Paylaş

Başkan bir ara IBAN paylaşırsan çorbada tuzumuz olur Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 05 Kasım 2024, 14:01:59
Başkan bir ara IBAN paylaşırsan çorbada tuzum olur

3-5 birşeyler katabiliriz kendi aramızda Mesajı Paylaş

Geçen günlerde bana ulaşın diye mesaj atmıştım ama sanırım gerek kalmadı, Sn Denizci'nin dediği gibi, eğer IBAN paylaşırsanız biraz tuz da ben eklemek isterim. Mesajı Paylaş

Forum ahalisi olarak elimizden geleni yaparız, daha önce de yazmıştım banka hesabı veya İBAN ne ise paylaşılsın veya özel mesaj olarak atın istekli olanlar için. Mesajı Paylaş

Beni tanımazsınız fakat herbirinizi tanıyorum forumu çocukluğumdan beri takip ederim. Burası ve trmilitary çok değerli yerler iban paylaşırsanız elimden geldiğince yardım ederim. Mesajı Paylaş

Maddi olarak elimden ne gelirse yapmaya hazırım Murat abi. Mesajı Paylaş

Yeni katıldım ama benimde çorbada tuzum bulunsun isterim Mesajı Paylaş

Maddi olarak ben de katkıda bulunmak isterim. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz