Genel site sorunu.

Başlatan SKYWOLF, 01 Aralık 2011, 19:36:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

500₺ gönderdim @SKYWOLF Mesajı Paylaş

Bu tip mesajları özelden yollayalım ltf. Mesajı Paylaş

Maalesef yanıt seçeneği kapalydı yoksa lafı olacak bir rakam değil kusura bakmayın... Haklısınız Mesajı Paylaş

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.

Þu an ihtiyacımız olan miktarın yaklaşık iki kat fazlasına ulaşmışız.  :o :o Fazla olan kısmı ileride ek taleplerimiz olursa veya yeni sunucumuzda sorunlar yaşayıp taşınmamız gerekirse vs için saklayacağım.

Bir terslik olmazsa bu hafta sonu bu konuda çalışmalara başlayacağız. Bu süreç boyunca, bir kaç gün foruma erişimde sorunlar yaşayabilirsiniz. Ama sonuçta hepimizi bezdiren sorunlarımızdan kurtulacağımızı umuyorum.

Hepinize tekrar teşekkürlerimi sunarım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yeni site hayırlı olsun! Mesajı Paylaş

Haydi hayırlısı. Hepimiz iyi günlerde kullanalım. Çorbaya emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler. Mesajı Paylaş

Biraz garip geldi eski form formatı daha kolay gibiydi
Yeni site hızlı fakat bazen sayfadan sayfaya atlamıyor gibi
Şimdiden herkese hayırlı olsun
Mesajı Paylaş

Henüz son halini almadı kanımca.Ama, umarım beğeni puanlama sistemi unutulmaz.
Ekranı olabildiğince dolduracak şekilde bir yerleşim de daha uygun olacaktır.

Ben forumun çalışma sistemini beğendim doğrusu. Mesajı Paylaş

Alışmak biraz zaman alacak fakat şu an site yağ gibi akıyor maşallah. Hayırlı olsun katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Mesajı Paylaş

Youtube linki eklediğimizde artık şu şekilde olacak.
Koyu bir Galatasaraylı olarak bunu ekledim test etmek için.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz