Genel site sorunu.

Başlatan SKYWOLF, 01 Aralık 2011, 19:36:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tema değişecek anladığım kadarıyla.

Gece modu olan bir tema seçersek özellikle akşamları daha sağlıklı olur.

Şu an Facebook, Twitter, Instagram linklerini direkt paylaşabilecek miyiz peki? Mesajı Paylaş

Sol taraftaki kullanıcı bilgilerinin olduğu bölüm,rahatsız edecek derecede göz alıyor. Değerlendirme sistemi henüz ilave edilmemiş.
Renk te uymamış. Avatarın tamamını göstermiyor soldaki bölüm.
Ana sayfada günlük gönderilerin sayısını daha çok tutabilirmiyiz? Ya da aşağı doğru kaydırabilmek özelliği olabilir mi?

Kullanım açısından söyleyecek şey yok.

Mesajı Paylaş

Blindspot'u öneriyorum. Tema minimalist olmalı bence. Yaşar Bey'e katılıyorum. Zaten yazdığı hususlardan birini ben de yazmıştım. Reklam panosu gibi oynak olmamalı sayfalar.

Hayırlı olsun tekrardan. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Blueredgreen - 10 Kasım 2024, 23:27:05
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 10 Kasım 2024, 20:42:31Şuradan bir tema seçelim.

https://custom.simplemachines.org/index.php?action=themes
Bence karanlık mod gelmeli, minimalist tema seçilmeli. Site bu haliyle görüntü olarak Çin kerhanesini andırıyor. Repulse iyi gibi.
Sayfanın aşağısındaki "Uyarı" ve "Bilgilendirme" başlıklı yazılar içerik olarak 90% aynı, birleştirilmeli ve yazı küçültülmeli.

Kesinlikle +1 Mesajı Paylaş

Bakarken gözlerim yandı, desem yeterli sanırım.

arkadaşlara katılıyorum, minimalist ve sade şekilde ciddi bir forum havasında olsa iyi olur. Mesajı Paylaş

Bence de Blindspot güzel gibi. Hem sade hem minimalist. Mesajı Paylaş

pembiş pembiş yeni gelin evi gibi olmuş. ;D Mesajı Paylaş

Hakikaten pembe yeni doğan kız bebek odası gibi olmuş

Allah analı babalı büyütsün 😁 Mesajı Paylaş

Sitemiz son  seklini almadigindan fazla yorum yapmaya gerek yok. Ancak su hali ile bana Yilbasi agacini animsatiyor ;D  Yanan sonen kisimlar,ikon enflasyonu yaninda enteresan renklendirme.

Tabii sadece kuru elestiri olmaz emegi gecen tum arakadaslara tesekkurler. Mesajı Paylaş

Turkuaz mavi renkli yazılar okunmuyor... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz