Genel site sorunu.

Başlatan SKYWOLF, 01 Aralık 2011, 19:36:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: fırtına06 - 12 Kasım 2024, 19:04:22Eğer pembe ton göz yoruyorsa sağ altta 3 çizgi var oradan renk değiştirebilirsiniz. Ayrıca sağ üstten dil seçiminin yanından koyu moda geçme imkanınız var.

Teşekkürler. Ayarları yaptım, artık daha az rahatsız edici. Ama yine de "offline mode" için daha iyi bir tema seçelim bence. Mesajı Paylaş

Büyük avatarlar yazılarla üst üste gelmesi sorununa karşı geçici çözüm önerisi.
Görünüm ve Yerleştirme Ayarlar kısmından "Kullanıcıların avatatarlarını gösterme" seçeneği işaretlenirse sorun aşılabilir Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 12 Kasım 2024, 21:11:16Büyük avatarlar yazılarla üst üste gelmesi sorununa karşı geçici çözüm önerisi.
Görünüm ve Yerleştirme Ayarlar kısmından "Kullanıcıların avatatarlarını gösterme" seçeneği işaretlenirse sorun aşılabilir

Yaptım ve oldu. Teşekkürler. Valla artık benim için bu haliyle de OK. Mesajı Paylaş

2 numaralı tema bir zamanlar forum deyince akla gelen ikonik temaydı bu yüzden benim nostaljik hissiyatımı uyandırıyor Mesajı Paylaş

Site Cok güzel olmuş yapanın eline saglık Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 12 Kasım 2024, 21:46:002 numaralı tema bir zamanlar forum deyince akla gelen ikonik temaydı bu yüzden benim nostaljik hissiyatımı uyandırıyor

Ben de 2 numaralı temayı tercih ettim. Tek kötü yanı gece modu yok 2. temada. Lakin ne olursa olsun site direkt blindspot arayüzüne geçmeli. Hem çok temiz, hem yağ gibi kayar hem de gece modu var. Mesajı Paylaş

Evet doğrusu bu gri temayı eskiden çok seviyordum ama koyu temalara bende artık çok alıştım.

Birde bu iki temada boxed layout denilen kenarlardan uzak ortada bar şeklinde görüntüleyen formdalar. Birde tam ekran genişliğinde olan full width tasarım denen temalar var. Tema yükleme söz konusu olur ise bu tam ekran temalardanda yüklemek gerek. Kardeş site mesela tam ekran full width bir tema. Mesajı Paylaş

Profildeki damlama efektini kapatmayı başardım. Temanın ana görünümü olarak da mavi renkli olanı ayarladım. Fırsat buldukça diğerlerini de yapacağım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu profil kısmındaki gereksiz bilgilerden ötürü o kutu çok uzun. Bu yüzden de mesajlarda çok büyük boşluklar var. Okunaklılık çok düşüyor. 3 mesaj için scroll kaydırıyorsunuz. Durumu, konumu, ruh hali, kayıtlı falan gibi şeylere ne gerek var? Birisi istiyorsa girsin profiline bu arkadaşın nerede olduğuna bakabilir. Mesajı Paylaş

Eski hali kurumsal görünüyordu daha güzeldi.

Skywolf senelerdir izlerim seni güzel bir noktaya getirdin siteyi tebrik ediyorum.

Ha keşke ekipte kalsaydın o ayrı konu.

Eskiden TRM de tank tasarımların vardı hala devam ediyormusun ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz