TSK'da Kaç Adet Hawk Bataryası Var?

Başlatan Mizan, 03 Ocak 2012, 21:05:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tsk'da kaç adet Hawk bataryası var? Bir bataryada kaç fırlatıcı sistem var? Bir sistemde toplam kaç füze var?
Hawk'ın uçaklara ve füzelere karşı başarı şansı nedir?  Mesajı Paylaş
  • Gösterim 22,533 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 24 Yanıtlar

72 adet  füzenin bir  iyileştirme  modernizesi  gördüğünü  duymuştum  ama  ne kadar  füze  var  bilmiyorum  , eskiden  wiki  de  okuduğum yazıda  24 batarya  72  adet  füze  deniyordu  şimdi kaldırmışlar. Mesajı Paylaş

Benim bildiğim hawk bataryalarıda 2 tane hataydakiler büyük olasılıkla diğerleride Ankara ve askeri fabrikalar çevresindedir Mesajı Paylaş

Ben bir çalışma yapmıştım. Türkiye'nin kendi füze kalkanını kurması için kaç batarya S-400 gerektiğine dair. yaklaşık 24 batarya S-400 ile tüm sınırlarımızı, önemli barajlarımızı, ankarayı ve istanbulu koruyabiliyorduk. Bence bu iş bir an önce halledilmeli. 24 batarya S-400 alınmalı. Mesajı Paylaş

Wiki'de hawkların savaş uçağını vurma olasılığı %75 deniyordu. Bu ne kadar doğru? Diğer sistemlerin balistik füze ve savaş uçaklaını vurabilme olasılığı nedir? Mesajı Paylaş

Böyle demode şeylerle uğraşmıyalım lütfen ATATÜRK ne demiş İSTİKBAL GÖKLERDEDİR yapalım bir UZAY GEMİSİ bak o zaman gör uzaya kim hakim olursa dünyaya o hakim olur gerisi hikaye bir uçak gemisinden uzay gemisini vuramassın ama o seni vurur. Mesajı Paylaş

Biz daha kendi uydumuzu üretemezken "yap bakalım uzay gemini" demek bir abes kaçıyor. Hepimiz isteriz bunu ama kolay değil. Biz daha kendi teknolojimizle 1000 km menzilii füze üretemiyoruz. Uzaya nasıl uzay gemisi gönderelim? Uzay gemisi göndermek için önce bunun uzaya nasıl gideceği ile ilgili bir sürü teknik bilgin olmalı. Bizde o bilgi yok. Elalem salak değil o bilgileri vermezler. O yüzden önce o bilgileri edinmeliyiz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Mizan - 11 Ocak 2012, 19:31:02
Wiki'de hawkların savaş uçağını vurma olasılığı %75 deniyordu. Bu ne kadar doğru? Diğer sistemlerin balistik füze ve savaş uçaklaını vurabilme olasılığı nedir?

Hawklarında modelleri var phease 1,phease 2 gibi bizimkiler i-hawk XXI yani en gelişmişi gelişmişliğe göre isabet oranı değişebilir. Mesajı Paylaş

I-Hawk XXI (1X3): 24 lançerden oluşan 4 batarya (MPQ-64 Sentinel 3D radar (75 km. menzil) ve Kongsberg (Norveç) BOC atış kontrol sistemi).

Forumun arama seçeneğini kullanınız...

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=31.0 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz