TSK'ya süper silah

Başlatan SKYWOLF, 12 Mart 2012, 19:52:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: AYDIN - 22 Ağustos 2012, 20:15:50
Ben ilk etapta hazır alımı yönündeyim daha sonrakini istediğimiz şekilde kendimiz dizayn eder ve daha mükemmelini yaparız örnek çin adamlar hurda aldı bizlere yalan söyledi şimdi uçak gemisi teknolojisine sahip oldu Rusyayla danışıklı dövüş yaptılar.

en mantıklısıda o zaten hazır alım... aksi takdirde sorunların ardı arkası gelmez... Mesajı Paylaş

hazir alim yerine ortak uretim var Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 23 Ağustos 2012, 19:41:10
Uçak gemisimi?

Sizin de tahmin ettiğiniz gibi Arkadaşlar bir LHD'den bahsediyorlar, arkadaşlar uçak gemisi diye tabir etmiş ama bir uçak gemisine dair bir proje veya niyet yok...

Medya uçak gemisi derse halkta uçak gemisi alıyoruz sanır bu gayet doğal , sıkıntının kaynağı medya... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 23 Ağustos 2012, 19:41:10
Uçak gemisimi?

Hayir yani oyle bir niyet varsa hazir alim bence mantikli olmaz zaten yerli tersanelerde yeni gemi uretimi yok ortak uretim denizaltilarda oluyorda ucak gemilerinde neden olmasin? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 23 Ağustos 2012, 16:02:58
hazir alim yerine ortak uretim var

haklısınız o da mantıklı olabilir... Mesajı Paylaş

LDH dediğiniz yanılmıyorsam LPD yani (Havuzlu çıkarma gemisi )o da yaklaşık 3 yıl önce inşaata başlanmıştı diye hatırlıyorum ya bu sene yada gelecek sen teslimatı yönünde gerçekleşme olasılığı vardı fakat son gelişmeler nedir bilgisi olan varmı acaba. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 24 Ağustos 2012, 19:46:22
LDH dediğiniz yanılmıyorsam LPD yani (Havuzlu çıkarma gemisi )o da yaklaşık 3 yıl önce inşaata başlanmıştı diye hatırlıyorum ya bu sene yada gelecek sen teslimatı yönünde gerçekleşme olasılığı vardı fakat son gelişmeler nedir bilgisi olan varmı acaba.

Hayır, inşaaya başlanmak bir yana dursun , ihaleyi kazanan firma henüz belli değil...

Mesajı Paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılında bir yabancı ülkede ilk kaynağı atılmıştı ha sonra iptal edildiyse bilmiyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 22 Eylül 2012, 19:12:18
Yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılında bir yabancı ülkede ilk kaynağı atılmıştı ha sonra iptal edildiyse bilmiyorum.
? Ben hiç duymadım  ,  medyanın yalnış sunumu olabilir  ama  proje  şu anda  beklemede  , tekliflerin sunulması için  bildiri bile yapılmadı  , sanırım  4-5 yıl sonrası için tedarik edilmesi istenilen bir gemi , en iyi ihtimalle  2017 de  donanmaya katılması düşünülüyor  bu tarih 2020 yi bile bulabilir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz