CHENGDU J-20

Başlatan SKYWOLF, 21 Mart 2012, 13:33:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

j 20 ile j 31 arasida ne farklar var ? yani 1 ipte 2 canbaz oynamaz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 16 Şubat 2013, 22:06:00
j 20 ile j 31 arasida ne farklar var ? yani 1 ipte 2 canbaz oynamaz

F-35 ile F-22 gibiler. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

yani biri hava agirlikli digeri de kara Mesajı Paylaş

Evet, muhtemelen. Uçakların teknik özelliklerini pek bilmediğimiz için kesin birşey söyleyemeyiz. Ama  öyle. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

ucak motorlari yerli mi? ikisinde de cift cift gidmisler Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 16 Şubat 2013, 22:55:52
ucak motorlari yerli mi? ikisinde de cift cift gidmisler

J-20'nin iki prototipi var ve ikisinde de Rus yapımı Saturn 117S motorları kullanılıyor.  Ancak uçak seri üretime girdiğinde Çin tasarımı WS-10G motorlarının kullanılacağı söyleniyor. Uçak 2018 de servide girecek. Mesajı Paylaş

Cini tebrik etmek lazim f35 ile ayni zamanda paralel ucak cikariyorlar Mesajı Paylaş

WS-15 kullanıcak... Motorun teki 40.000 küsür lb'lik itiş gücü sağlıyor x2 80.000+lb  :-X

Mesajı Paylaş

Aynı zamanda thrust vectoring özelliği de olması lazım. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz