Milli Savunma Sanayinden Genel Haberler

Başlatan kosavalı1989, 20 Nisan 2009, 00:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maşallah, Türk Savunma Sanayi artık dünyada söz sahibi bir konumda ve hızla büyümeye devam ediyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı Yap

IDEF2009'ta gosterilen radar arayici baslik tahmin ettigimiz gibi 'Turk gemi savar fuzesi' projesine ait...

Aselsan SPAAG sistemi harekat halinde hedefe kilitlenebilme ve ates etme kabiliyetine sahip olacak.

SPAAG'in tarayici radari 30km menzile sahip olacak...

Bilenler için birkaç sorum olacak, cevaplar için şimdiden teşekkürler.

1-Yerli gemisavar füzesi mi geliştiriyoruz.?? Konuyu bilen varsa lütfen biraz bilgi versin.
2-Aselsan SPAAG sistemi hakkında bilgisi olan varmı.???Radar Menzili (30Km) yeterlimidir? ayrıca neye benzediğine dair fotograf varmı?

Bu arada yerli torpido karıştırıcı, yerli torpido ve gür sınıfı denizaltıya görünmezlik kabiliyeti kazandırılması ile ilgili haberler herhalde yunanı yusuf durumuna getirmeye yetecektir :D :D Mesajı Paylaş

ALLAH'ın izniyle bağımsızlaşıyoruz   hedefimiz en iyi ve bağımsız bir ordu olmak ve başaracağız inşallah Mesajı Paylaş

Eyvallah REKARNO..SPAAG'ın ne olduğunu biliyorum ama aselsanın SPAAG'ı neye benzeyecek yada uluslararası örnekleri ile karşılaştırıldığında ne kadar etkli olacak bu konular hakkında bilgi varmı onu merak etmiştim. İlgin ve fotograflar için çok teşekkür ederim. Mesajı Paylaş

Biraz olsun yardım edebıldıysem ne mutlu bana..  malum projede ASELSAN varsa medyaya bır malzeme cıkmıyor  ;D anca fuarlarda azıcınk ucundan koklatıyorlar..

İstersenız dıger spaag orneklerını sergıleyeyım sız gorsel olarak bır kanıya varın. bu tur seyler konusunda pek bır bılgı bulamıyorum kusuruma bakmayın...

Rooikat SPAAG

http://www.tank-net.org/forums/lofiversion/index.php/t20712.html

YW 531 APC

Tactical Antiair (AA) Range 4,000 m 
Rate of Fire 150-180 rds/min per barrel 
Azimuth Unlimited 
Elevation 0 to 87 degrees 
Fire Control Optical mechanical computing sight 
Ammunition HEI-T (57x348mm) 
Self Destruct Time 13 to 17 secs 
Self Destruct Range 6,000-7,200 m 

http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/row/dprk-57mm-spaag.htm

Mesajı Paylaş

Bunlar dunyada onde gelen markalar, bızım bunlara kıyasla en azından gorsel bır ustunlugumuz oldugunu dusunuyorum  ;) ama daha canlısını gormeden bısey dusunmekte yanlıs olur.... Mesajı Paylaş

Çok sağol REKARNO..umarım bizim yapacağımız görünüşte değil özde de rakiplerinden iyi olur... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz