Milli Savunma Sanayinden Genel Haberler

Başlatan kosavalı1989, 20 Nisan 2009, 00:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

]

AEI Systems firması sadece kara araçları için top yapmıyor. 20mm'de 84mm ye kadar çapta namlu üretebilen firma hava ve deniz araçları için de silah yapıyor.
Atak-2'nin bir türlü göremediğimiz 30mm topu sonunda geliyor demekki!

Not: admin, bu konu başlığına (AEI Systems satın alınması konusu)yazı yazma iznim yok. Neden? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yasar - 01 Eylül 2022, 14:56:58
AEI Systems firması sadece kara araçları için top yapmıyor. 20mm'de 84mm ye kadar çapta namlu üretebilen firma hava ve deniz araçları için de silah yapıyor.

Not: admin, bu konu başlığına (AEI Systems satın alınması konusu)yazı yazma iznim yok. Neden?

Hocam ben burada konuyu paylaşmıştım zaten buradan devam edebilirsiniz

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=7395.0 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 01 Eylül 2022, 16:07:56
Alıntı yapılan: Yasar - 01 Eylül 2022, 14:56:58

Not: admin, bu konu başlığına (AEI Systems satın alınması konusu)yazı yazma iznim yok. Neden?

Hocam ben burada konuyu paylaşmıştım zaten buradan devam edebilirsiniz

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=7395.0
Sn Fırtına06,
Zaten benim derdimde o konu başlığıyla ilgili.
Bakın buradan size alıntı yapıp cevap verebiliyorum.
O başlıktan ne alıntı yapabiliyorum, ne de yanıt verebiliyorum. Sanki ziyaretçi gibiyim. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap21-25 Eylül 2022'de Pretoria, G. Afrika'da düzenlenecek uluslararası savunma fuarı #AAD2022'ye ev sahibi ülkeden sonra en geniş katılım Türkiye'den olacak.

Fuara @aselsan, @HAVELSANResmi, @MKEgovtr, @STMDefence ve @TUSAS_TR 'nin de içinde bulunduğu 26 kurumumuz katılacak.

Mesajı Paylaş
]

Alıntı Yap🇹🇷🇰🇷 #DXKorea2022 savunma fuarı
@roketsan standı

Firmanın seyir, gemisavar, hava savunma, topçu, tanksavar füzeleri; MAM akıllı mühimmat ailesi; Mikro Uydu Fırlatma Sistemi (MUFS); topçu roketleri ve güdüm kitleri.

https://mobile.twitter.com/TyrannosurusRex
Mesajı Paylaş
]

Paylaşılmış mı emin değilim ama Türkiye'nin 2023 savunma ve güvenlik bütçesi 468.7 milyar TL olarak belirlenmiş. Güncel kurla 25 Milyar $'dan fazla yapıyor. Yıllardır eleştirdiğimiz noktalardan birisi de savunma bütçemizin hep düşük kalmasıydı. 2022 bütçesinin 15 Milyar $ olduğunu hatırlıyorum. 1 yılda 10 Milyar $ artmış bütçe. Devlet belli ki bölgede oluşabilecek riskler nedeniyle bütçeyi ciddi miktarda arttırmış. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 23 Ekim 2022, 21:44:381 yılda 10 Milyar $ artmış bütçe. Devlet belli ki bölgede oluşabilecek riskler nedeniyle bütçeyi ciddi miktarda arttırmış.

İyi etmiş. Uluslararası düzen dikiş yerlerinden patladı patlayacak. Öncelikle, hazır da yerlileştirmişken, büyük miktarda akıllı mühimmat üretmeliyiz. Mühimmat yetmiyor Ukrayna'da, baksanıza. Platform konusundaki açığımızı ancak bu şekilde kapatabiliriz. Mesajı Paylaş

Birde almanya denizaltılar için ekipmanları gönderse ya....

bu arada TCG İstanbul ne ara hizmete alınacaktı ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 23 Ekim 2022, 23:47:27
Birde almanya denizaltılar için ekipmanları gönderse ya....

bu arada TCG İstanbul ne ara hizmete alınacaktı ?

Almanya'dan bir cacık olmaz. Olursa, çok ama çok şaşırırım! Baksanıza, adamlar sivil helikopter olan Gökbey'in dişli kutusunda bile olmadık işler yapmışlar. Denizaltı için mi malzeme gönderecekler? Geçiniz bir kalemde.

MMU'da olduğu gibi, denizaltıda da ne yapacaksak kendimiz yapacağız. Tanklar için güç paketi ve denizaltı meselelerini milli olarak hallettiğimizde hayırlısıyla, Almanya ile herhangi bir silah alışverişimiz kalmayacak. Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz