Türk İnsansız Savaş Uçağı Projesi (MİUS)

Başlatan SKYWOLF, 03 Nisan 2012, 13:50:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Þu başlığı Kızılelma ve Tisu/Anka-3 diye ayırmak gerekir.

Tisu, Ukrayna üretimi bir motor kullanacak. Tshmin ettiğimiz gibi...

https://www.twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1613196214740348931 Mesajı Paylaş

Belliydi Sayın Baryshx,

Mahmut Bey'in söylemlerinde "şurada kullanabiliriz, burada da kullanabiliriz" geçiyordu. Tusaş'ın kafasına henüz TEI gelemedi. Orası halen 1950-2020 yılları Türk akademik kafası ile yönetiliyor. Belki haksızım ama öyle hissediyorum. Eskiden bizim üniversitelerin de hiç üretme derdi olmazdı. Araştırma adı altında boşa harcanan paralar olurdu. Hedefsiz araştırmalar. Mahmut Bey'e inanılmaz saygı duyuyorum ama biz motoru 8 senede üretip bunu da başarı diye kabul edemeyiz. Eskiden de edemezdik, şimdi de hiç edemeyiz. Mesajı Paylaş

Alıntı YapBAYKAR GM Haluk Bayraktar: "KIZILELMA, ASELSAN tarafından geliştirilen Sinyal İstihbaratı (SIGINT) Sistemi ile teçhiz edilecek."

https://mobile.twitter.com/aniIsahin
Mesajı Paylaş
]

Ben olsam Motor işini Kale baykar ve tei ye ayrı bir ortak şirket kurdurup bu üç firmaya verirdim. O zaman kısa sürede bir motor orataya çıkardı. Mesajı Paylaş

Bayraktar Kızılelma 2. Uçuş Testini Başarıyla Tamamladı

Mesajı Paylaş

En azından bir tarafta işler iyi gidiyor...  Mesajı Paylaş

Birde şöyle sert manevralar yapsa, kanat ucunda hava akış hızı ses duvarını aşıp buhar gibi görünse ne iyi olurdu Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 23 Ocak 2023, 20:25:11
Birde şöyle sert manevralar yapsa, kanat ucunda hava akış hızı ses duvarını aşıp buhar gibi görünse ne iyi olurdu
AL-25 gibi afterburnersız kısıtlı bir motor gücüyle o manevraları yapabilir mi şüpheliyim.Bu aletin mutlaja süpersonik modeli yapılmalı hatta çift motor ve daha yüksek harekat yarıçapı ve taşıma kapasitesi olacak şekilde.O zaman üzerindeki sensör ve silahlarla beraber savaş uçaklarına karşı etkili bir araç olacaktır Mesajı Paylaş

Veryansıntv'den Kızılelma hakkında güzel bir çalışma. Normalde hükümet ve muhalefet taradından itilen ve hor görülen bir gruptur. Her şeye rağmen duruşları ve çizgileri bellidir.

https://www.veryansintv.com/yazar/beyazit-karatas/kose-yazisi/dikkat-kizilelma-cikabilir/ Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz