Türk İnsansız Savaş Uçağı Projesi (MİUS)

Başlatan SKYWOLF, 03 Nisan 2012, 13:50:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ne olduğu anlaşılıyor sonuçta, böyle yabancı kökenli kelimelerin yazımına takılmak bek makul değil bence. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ati - 13 Nisan 2012, 00:11:17
ne olduğu anlaşılıyor sonuçta, böyle yabancı kökenli kelimelerin yazımına takılmak bek makul değil bence.

Ben bir şey anlayamadım. Ne anlaşılıyor anlatıver bi zahmet. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

arkadaşlar demek istediğim metarloji inşallah yanlış yazmadım anlatmak istediğim metallerin alaşımlarıyla ilgili bilim dalı veya bir bölüm.Bir makinanın yapılacağı materyalin alaşımı ile ilgili araştırma ve geliştirme yapan bilim dalı diyelim burda bunu kastedmek istedim yoksa hava durumundan . Mesajı Paylaş

Airo dinamikin ne olduğunu benden çok daha iyi bildiğine eminim fakat sürekli harflere takıldığını görüyorum ben şahsen sizin gibi (mühendis olduğunuzu düşünmekteyim) bir kişinin bu gibi ince şeylerde takılmasını inanın anlamakta zorluk çekiyorum AİRODİNAMİK =ÜRETİLİCEK OLAN MAKİNA VE BAZI MATERYALLERİN HAVAYA VEYA HAVADA GÖSTERMİÞ OLDUKLARI ZORLUK SÜRTÜNME İLE İLGİLİ ARAÞTIRMA VE GELİÞTİRME YAPILAN BİR BİLİM DALI OLUP BU GİBİ KONULARDA YAPILAN ARAÞTIRMA İNCELEME VE DÜZELTMELEREDE MATERYALİN AİRODİNAMİK YAPISI OLUÞTURULMASI SONUCU MATERYALİN ENERJİ VE SÜRTÜNMEDEN DOLAYI ISI VE HIZ KAYBI VE KAZANCI AYARLANMAKTADIR. Mesajı Paylaş

ölmeden evvel görebiliriz inşallah.temennide kalmaz inşallah. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 03 Ekim 2012, 21:12:51
ölmeden evvel görebiliriz inşallah.temennide kalmaz inşallah.

Ölmeden önce görebilecekmiyiz dediğimiz birçok şeyi gördük. Allah uzun ömürler versin, Daha çok şeyler göreceğiz inşallah.
Çok Çok uzun bir süre sonra değil bana kalırsa.
Mesajı Paylaş

En büyük hayalim atamın ülkemizi görmek istediği yerde ölmeden önce görebilmek inşallah. Mesajı Paylaş

Keşke temsili resimler gerçek olsa.Çok güzel tasarımlar.Benimde en çok istediğim projelerden birisi.İnşAllah olur.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz