YENİ NESİL DENİZALTI PROJESİ

Başlatan AVCI, 20 Nisan 2009, 12:51:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reis sınıfı üretimine katkı verecek Türk firmaları.S&H 175

Mesajı Paylaş

Bilgisi olan arkadaşlara soruyorum bu gün Başbakan tarafından ilk kaynağı yapılan Muratreis denizaltımız reis sınıfı denizaltılarımızın ikincisini oluyor? Mesajı Paylaş

Sıralama şöyleydi yanlış bilmiyorsam;

TCG Pirireis (S-330): 2020
TCG Hızırreis (S-331): 2021
TCG Muratreis (S-332): 2022
TCG Aydınreis (S-333): 2023
TCG Seydi Alireis (S-334): 2024
TCG Selmanreis (S-335): 2025 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Teşekkürler arkadaşlar. Sayın Skywof vermiş olduğunuz tarihler donanmamızda aktif göreve başlama tarihlerimi oluyor Mesajı Paylaş

Evet. Tahmien. Bizim projelerde tarihle pek tutmuyor nedense.  ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Şubat 2018, 16:51:05
Evet. Tahmien. Bizim projelerde tarihle pek tutmuyor nedense.  ::)
Teşekkürler sayın skywolf Mesajı Paylaş

Madem bu denizaltı üçüncüsü, birincisi son şeklini almaya başlamıştır. Neden bir fotoğraf göremedik acaba ilk yada ikinci denizaltıya ait ? Bilgisi yada görseli olan var mı ? Mesajı Paylaş

Bir soruda benden, denizaltıların gövde çeliği nerden temin ediliyordu ? Mesajı Paylaş

Avusturya diye aklımda kaldı.
HY-80 ve HY-100 denizaltı çeliği olarak sınıflandırılmıştır. Bu konuyla ilgili bir makale okumuştum, onu da link olarak ekledim.

http://uskudar.biz/malzeme-bilgisi/denizalt%C4%B1-in%C5%9Fa-%C3%A7eli%C4%9Fi-1-hy80-hy100-hy130-vesaire Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz