YENİ NESİL DENİZALTI PROJESİ

Başlatan AVCI, 20 Nisan 2009, 12:51:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: lleo - 18 Ocak 2011, 18:17:12
...yok teki degisiklikler meyvelerini vermeye basladi...

efendim? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Splash - 18 Ocak 2011, 20:06:50
Alıntı yapılan: lleo - 18 Ocak 2011, 18:17:12
...yok teki degisiklikler meyvelerini vermeye basladi...

efendim?
:D  ingilizce klaviye kullandigim icin oluyor bazen .  YÖK demek istemistim....saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Onu kast etmemiştim. YÖK'te benim göremediğim şu devrimlerden biraz bahsedebilir misiniz??? Mesajı Paylaş

kisaca geriye donuk bak anlarsin..  10 sene once gazetelerde ne ile bahsedilirdi simdi ne ile bahsediliyor...saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Meğer herşeyin suçlusu YÖK'müş göremedim, saygilar... Mesajı Paylaş

tmm oda dogurudur . kimse YÖK savunmuyor,bilim uretmek yerine yasakcilik ile urasirsan bilim uretmeye vakit bulamazsin ve okadar super zekali beyinleri yurd disina kacirirsin.bu guzel ulkede herkez kendi isini asli gorevini yapsa ortada sorun kalmaz... saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Alıntı yapılan: lleo - 18 Ocak 2011, 20:31:24
tmm oda dogurudur . kimse YÖK savunmuyor,bilim uretmek yerine yasakcilik ile urasirsan bilim uretmeye vakit bulamazsin ve okadar super zekali beyinleri yurd disina kacirirsin.bu guzel ulkede herkez kendi isini asli gorevini yapsa ortada sorun kalmaz... saygilar
taşı  gediğine  oturmak diye  buna denir
bilimle  uğraşmak yerine  saçma  yasaklarla  uğraşan  bir  kurum olmaktan  kurtuldu  demekte  pek  doğru  olmaz  ama  eskiye  nazaran  biraz daha iyi durumda  diyebiliriz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 19 Ocak 2011, 09:41:26
Alıntı yapılan: lleo - 18 Ocak 2011, 20:31:24
tmm oda dogurudur . kimse YÖK savunmuyor,bilim uretmek yerine yasakcilik ile urasirsan bilim uretmeye vakit bulamazsin ve okadar super zekali beyinleri yurd disina kacirirsin.bu guzel ulkede herkez kendi isini asli gorevini yapsa ortada sorun kalmaz... saygilar
taşı  gediğine  oturmak diye  buna denir
bilimle  uğraşmak yerine  saçma  yasaklarla  uğraşan  bir  kurum olmaktan  kurtuldu  demekte  pek  doğru  olmaz  ama  eskiye  nazaran  biraz daha iyi durumda  diyebiliriz.
+1000
Mesajı Paylaş

İyi hoş da bu projeler başladığında yökün başında eski tayfa vardı.Herşeyi de badem bıyıklılara bağlamayın canım  :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 19 Ocak 2011, 19:59:51
İyi hoş da bu projeler başladığında yökün başında eski tayfa vardı.Herşeyi de badem bıyıklılara bağlamayın canım  :D
slm ben burda ocu bucu yakistirmasi yapmiyorum bilimin dini irki olmaz veya gorusu yeterki ortaya bisi ciksin.! benim kast ettigim belirli bir cevreyi ovmek degil sadece bir 10 sene oncesine bakarak fark oldugu ..universitelerinin asli gorevini yapmaya basladigini onlllardan da istenilen bu bilgi uretsinler YETER ARTIK BU ABD VE AVRUPA TEKNOLOJISINE ....saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz