YENİ NESİL DENİZALTI PROJESİ

Başlatan AVCI, 20 Nisan 2009, 12:51:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu denizaltı dedikleri araç gerçekten denizin altında gidebiliyor mu? (Sanırım buraya kadar döneceğiz ;D)

Ya biri bana denizaltı kulesinde gövdeye yakın alanda bulunan camların ne işe yaradığını söyleyebilir mi? Ruslar da (özellikle eski tasarımlarında) kule üst tarafına yakın neredeyse otobüs kadar cam var. Bizde 209 sınıfında yok. Ancak 214 le birlikte bunlar görülüyor. Cahilliğimi mazur görün nedir bunlar hala bulamadım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yasar - 06 Ocak 2023, 17:25:01
Politika'nın yeni nesil denizaltıyla ne ilişkisi var? Anlayamadım!

;D +1 Mesajı Paylaş

Onlar su geçirmeyen camlar değiller sadece gemi suyun üstüne çıkınca personeli rüzgardan belki soğuktan koruyor. Suyun altında iki tarafında da deniz suyu oluyor

bakın bu denizaltıda rüzgar adamların yüzüne vuruyor bunun kışı var fırtınası var kutbu var önlerinde bir cam olsa ne güzel olur o kadar basit o dediğin camın görevi basınca dayanıklı filan değil geminin dışında cam o sadece

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Kulenin gövdeye yakın yerinde -- üzerindekiler değil. Vincin kulesinin üstteki yazısının alt tarafındaki alan. Mesajı Paylaş

ben ne bileyim ama akıl mantık oranın basınca dayanıklı bir oda olmadığı düşüncesindeyim ben. Orada bir mekan var suya dalınca orayada su doluyor mutlaka su üstündeyken de personel oraya çıkıyor kapalı mekan sonuçta. Bence öyledir yoksa denizaltının basınca dayalıklı camları olması pek mantıklı değil Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

ODTÜlü olduklarını iddia eden protestoculara sormak lazım!!! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 06 Ocak 2023, 20:00:46

ODTÜlü olduklarını iddia eden protestoculara sormak lazım!!!

Neyse onlara uymamak lazım herhalde siz haklısınız. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Türkay - 06 Ocak 2023, 18:20:07
Ya biri bana denizaltı kulesinde gövdeye yakın alanda bulunan camların ne işe yaradığını söyleyebilir mi? Ruslar da (özellikle eski tasarımlarında) kule üst tarafına yakın neredeyse otobüs kadar cam var. Bizde 209 sınıfında yok. Ancak 214 le birlikte bunlar görülüyor. Cahilliğimi mazur görün nedir bunlar hala bulamadım.
bu videoda özetle açıklanmış. İngilizceniz varsa izleyebilirsiniz.
Mesajı Paylaş

Alıntı YapTürk Donanmasının REİS sınıfı denizaltılarının inşası son hız devam ediyor.

Gölcük Tersanesi Komutanlığı
https://mobile.twitter.com/kimlikci_954
Mesajı Paylaş
]

Yunanlar AIP deniz altimiz var diye 15 sene böbürlendiler ama aciga ciktiki bu 15 senede hic bir modern torpedolari tedarik edememisler. Ezikler.  ;D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz