MİLGEM PROJESİ

Başlatan AVCI, 20 Nisan 2009, 14:25:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Milgem 99 metre uzunluğunda...

TF-100 fırkateyn olacağına göre 150 metre falan olur(Umarım  ;D)...

Arada 50 metrelik fark olacak...Milgem temelli olacak büyük ihtimalle ve silah sistemlerinde değişme olabilir...

Bundan dolayı biraz uğraştırabilir mühendislerimizi...

Milgem , TF-2000 ve TF-100 üçlüsü Metin,Ali,Feyyaz gibi olur kanısındayım...

U-214TN ve DOK-DOlarda bu üçlüye katılırsa tadından yenmez...

Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Alıntı yapılan: T-129 - 21 Ocak 2010, 23:03:52

TF-100 fırkateyn olacağına göre 150 metre falan olur(Umarım  ;D)...

Arada 50 metrelik fark olacak...Milgem temelli olacak büyük ihtimalle ve silah sistemlerinde değişme olabilir...

gerçekten doğru bide dokdolara f-35 bide levent sınıfı 2 tane lpd tamamdır :D Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

2018 gibi TF-2000nin denize indiriliceği öngörülüyor o gemi 6500 ton deplasmanda yaklasık 150 metrelik bi gemi olacak tabi bi bilgiler S&H dergisinde okumuştum TF-100 bizim mekolar gibi bi gemi olacak herhalde ve 2023 de denize indirilicek sanırım. Mesajı Paylaş

HAYIRLI OLSUN ORDUMUZA!  :) Mesajı Paylaş

pendik sahilden tuzlaya gidince tersanede görünebiliyor gemi, ama milgemmi onu çıkartamıyorum. yarı kapalı alan olduğu için pek birşek görünmüyor. askerler izin verse resminide çekecektim ama çeksemde yayınlamam. sakıncalı olabilirdi. yapılmış halini görelim daha net konuşuruz. Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Alıntı yapılan: T-129 - 21 Ocak 2010, 23:03:52

TF-100 fırkateyn olacağına göre 150 metre falan olur(Umarım  ;D)...

TF-2000 ile şu andaki korvet arasında elbette fark olacaktır çünkü TF-2000 hava savunma fırkateynidir. Yani TF-2000 korvet olamayacak ve ikisinin kullanım alanı farklı olduğu için silah sistemlerinde farklılıklar olacaktır. TF-100 için ise şu an için hiçbir şey söyleyemeyiz, sıradan bir dedikodu da olabilir ama yaparlarsa 2023'te indirilecektir. Aslında herkesin söylediği gibi  ;D gemilerin 100 veya 150 m olması önemli değil yani boyu değil işlevi önemli ;).U-214TN ve DOK-DOlar gelirse(DOK-DOlardan haberim yoktu iyi oldu) uzak denizlere açılabiliriz artık her halde :). Mesajı Paylaş

MİLGEMİ HERGÜN GÖRÜYORUM AKÞAMLARI BİLE GEÇ SAATLERDE DE GEMİNİN YAPIMI İÇİN ÇALIÞILIYOR AMA PEK ESTETİKLİĞİ KALMAMIÞ ÇÜNKÜ ÜZERİNDE BAYA BİR ÇALIÞMA VAR. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Rekarno - 23 Ocak 2010, 12:54:34
pendik sahilden tuzlaya gidince tersanede görünebiliyor gemi, ama milgemmi onu çıkartamıyorum. yarı kapalı alan olduğu için pek birşek görünmüyor. askerler izin verse resminide çekecektim ama çeksemde yayınlamam. sakıncalı olabilirdi. yapılmış halini görelim daha net konuşuruz.
Çekseniz ne sakıncası olabilirki,bugün bir gazete veya dergi muhabiri gidip istedeği kadar fotoğraf çekebilir.Hem sakıncalı işler yapacak olanlar proje duyurulmadan bilgileri olmuştur işler artık I.Dünya savaşındaki gibi yürümüyor. Mesajı Paylaş

ARKADAÞLAR BU GÜN HERZAMANKİ GİBİ OKULA GİDERKEN TERSHANENİN ORADAN GEÇİYORDUM VE MİLGEME BAKTIĞIMDA YERİNDE OLMADIĞINI FARKETTİM BULUNDUĞU YER SUYLA DOLDURULMUÞ GEMİ DENİZE İNDİRİLDİ BULUNDUĞU YERİN SOL TARAFINDA AMA DENİZDE BULUNUYORDU HERHALDE TESTLERİ YAPILACAK DİYE TAHMİN EDİYORUM.

Lütfen küçük harf kullanın büyük harf kullanmak site kuralları gereği yasaktır.

AVCI
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz