MİLGEM PROJESİ

Başlatan AVCI, 20 Nisan 2009, 14:25:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doganturan hocam , İ sınıfından mdlas atışı ne zaman gerçekleşecek? Yarın olabilir mi? Mesajı Paylaş

Yusuf Akbaba
@ssysfakb
Envanterdeki 4 Ada sınıfı Korvet hava savunma kabiliyeti için yakın gelecekte bakıma alınacaklar.

https://twitter.com/ssysfakb/status/1766451357538492539

MİDLAS' mı acaba umarım MİDLAS'tır. Ayrıca RAM sistemleri de değişecek büyük ihtimal çünkü ABD füzesini vermediği için RAM lançerleri boş. Mesajı Paylaş

Acaba gemilerde kes,uzat uygulaması yapılıp i sınıfına çevrilebilir'ler mi?

Yada Ukrayna , Pakistan gibi108 metre uzunluğa çevrilip midlas eklenebilir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 10 Mart 2024, 21:30:51
Acaba gemilerde kes,uzat uygulaması yapılıp i sınıfına çevrilebilir'ler mi?

Yada Ukrayna , Pakistan gibi108 metre uzunluğa çevrilip midlas eklenebilir mi?

Neyi kesip uzatiyorsunuz Mesajı Paylaş

Gemilerin boyları uzatılabiliyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 10 Mart 2024, 21:38:23
Gemilerin boyları uzatılabiliyor

Nasıl uzatacaksınız, geminin neresinden? Mesajı Paylaş

Geminin gövde uzatması pratikte görülmüştür.
ABD 1985-1992 arası 160-170 tonluk  49 adet üretilen Island sınfı karakol botlarının 2002`de gövdesini 4metre uzatarak modernize etme kararı almıştı. 8 adetini modernize ederek aktif hizmete aldı ama başarısız oldu. Gövde uzatılınca gövdenin dayanıklılık kabiliyeti sorunları, deniz dalgasında uzatılan kısmı çatlamış ve sonunda modernize edilen 8 adeti emekliye ayrıldı.

Þimdi 2000 ton üzeri Ada sınıfı korvetlerin de bundan daha büyük sorunlar ile karşılaşmayacağının garantisini kimse veremez. Teorik olarak mümkün olsa da pratikte uzatılması imkansız.

Mesajı Paylaş

Ben Perry'leri uzattık diye biliyorum onda böyle problemler olmamıştı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 11 Mart 2024, 01:12:22
Ben Perry'leri uzattık diye biliyorum onda böyle problemler olmamıştı.

Gövde uzatılmadı, modernize edildi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz