MİLGEM PROJESİ

Başlatan AVCI, 20 Nisan 2009, 14:25:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

resimdeki gemi Parkistan'ın değil ama Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 26 Nisan 2024, 02:36:24
resimdeki gemi Parkistan'ın değil ama

Resimdeki gemi PNS Babur dikkatli bakın. Mesajı Paylaş

280 numaralı bu Babür...

Yalnız bu gemilerde MBDA-UK üretimi 16 adet CAMM-ER hava savunma füze sistemi olduğu yazıyordu ve ön tarafta vls ile atılıyor diye biliyordum...Göremedim...
Baş topu arkasındaki o yuvarlak şeyler ne? Mesajı Paylaş

Mayın olabilirler??? Mesajı Paylaş

Dikey atım lançerleri yok muydu ? Mesajı Paylaş

O yuvarlak şeyler camm er vls Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ocelot - 26 Nisan 2024, 13:53:38
O yuvarlak şeyler camm er vls

Ben de oyle duşündüm ama Babür'de 12 tane görüyorum , 16 tane yazınca acaba başka birşey mi diye düşündüm... Mesajı Paylaş

Pakistan için üretilen MİLGEM'lerde ana topun arkasında  3x2-3x2 şeklinde dizilmiş 12 gözenekli CAMM-ER füzeleriyle donatılmış Fransız üretimi MBDA Albatros NG VLS var ve bu sebepten dolayı Türk MİLGEM'lerinden boyutu daha büyüktür, tam deplasman neredeyse 3000 ton. Pakistan MBDA Albatros NG'nin ilk müşterisidir.

Mesajı Paylaş

Bizimkiler neden VLS tercih etmediler acaba? Ambargo desem Pakistan'a uygulanmayan ambargo bize uygulandıysa vay ki ne vay...
Acaba ısrarla  RIM-162 ESSM mi istedik?
Mesajı Paylaş

Milgem den yani ada sınıfında vls istenmedi

Fakat

I sınıfında vls istendi

O yüzden milgemin ada sınıfında vls yok çünkü pahalıya maletmek istemediler vls istense idi gemi büyüyecekti ve maliyeti artacaktı...

Daha önce savunma forumlarında bu belirtildi,yazıldı,çizildi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz