Türk Jetleri Ufo ile İt Dalaşı

Başlatan Ateş, 09 Haziran 2012, 23:29:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pilotlarımızın Ufolar ile ilgili açıklamaları

#

#

# Mesajı Paylaş
  • Gösterim 8,812 
  • Videolar
  • 5 Yanıtlar

Arkadaşlar 09/06/2012 saat 22:10 cıvarında izmir menemen semalarında 1 adet UFO gördüm ve yaklaşık 10-15 sn cıvarında yaklaşık tahmini olarak bulunduğum mevkiden 45 derece açıyla yaklaşık 50 ila 100 bin ft de gördüm ve sonra atmosferden çıktı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 10 Haziran 2012, 17:03:16
Arkadaşlar 09/06/2012 saat 22:10 cıvarında izmir menemen semalarında 1 adet UFO gördüm ve yaklaşık 10-15 sn cıvarında yaklaşık tahmini olarak bulunduğum mevkiden 45 derece açıyla yaklaşık 50 ila 100 bin ft de gördüm ve sonra atmosferden çıktı.
pilotmusunuz Mesajı Paylaş

hayır fakat şimdiye kadar yaklaşık 20 ye yakın gördüm bunun 18 tanesini istanbulda gördüm. Mesajı Paylaş

İndiremedik mi 1 tanesini. Meramlarını sorardık. Birazda teknoloji araklardık... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz