Wargame: European Esclation

Başlatan qtq, 03 Temmuz 2012, 02:43:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gerçek zamanlı straji oyunu. NATO ve Varşova Paktı'nın arasında geçiyor. İncelemelerde çok yüksek puan alan bir oyun.

http://wargame-ee.com/ Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,078 
  • Bilgisayar Oyunları
  • 1 Yanıtlar

Bende bütün versiyonları var.Harika bir oyun ve son derece gerçekçi ama aynı zamanda hatayı affetmiyor.Daha ilk eğitim bölümünde sona gelirken darmadağan oldum. :)

Ve gene oyunda sadece mevzi tutmuyorsunuz araçlarınızın mühimmatı biterse nakliye ile yenilemeniz gerekiyor ki benim hep olmasını isteğidim bir özellikti ama bir yanda da oyunu zorlaştırıyor o yüzden nasıl olacak diye merak ederdim.

Yıllar önce bir oyun vardı bu tarz,gene soğuk savaş konulu,World in Conflict. O daha oynaması ve öğrenmesi kolaydı ve aksiyon ağırılıklı idi. Strateji oyunu olmasına karşı güzel ve hareketli bir senaryosu vardı,tutulmuştu da,ama devamı gelmedi.Çok malzeme çıkardı o oyundan iyi de seri olurdu.Tabii ilk çıktığı 2008 yılından 13 sene geçti. Devamı yapılır mı bilmem. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz