IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

İdef'ten sonra kaçırdığımız haberlerde biri bu sanırım.

Alıntı YapFOTONİKS ile "Başüstü Gösterge (Head Up Display-HUD) Teknoloji Kazanım Projesi" Sözleşmesi imzalandı.
Mesajı Paylaş

Optik sistemlerle arası iyi bir kuruluşmuş anladığım kadarıyla ama Aselsan daha akılcı olmazmıydı..   ??? Her neyse projenin önemine gelirsek oldukça önemli bir proje :D TF-X'in ne olacağını sanırım yavaş yavaş kestirebiliyoruz hiçde F-16 ayarında olacak filan kime yutturuyorlar.. Zaman bol bu proje için ama yinede temkinli davranmak lazım.. 15-18 sene zamanı var yetişir o zamana Ar-ge bile yapılır hatta muadillerine üstünlük amaçlı.. :) Hayırlısı ne diyelim yavaş yavaş gidiyoruz TF-X'e.. Ama konseptten ziyade mikro teknolojiyede önem vermeliyiz 20 sene var daha TF-X'in muharip olmasına bu sürede mikro teknolojide yerlileşebilir yan sanayi vs.. iyi kurmak lazım.. (20 sene yani bir zahmet oluşturulsun o altyapı) Mesajı Paylaş

Arkadaşlar ben IDEF ne bilmiyorum açıklayabilirmisiz? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: altay - 28 Eylül 2013, 22:52:22
Arkadaşlar ben IDEF ne bilmiyorum açıklayabilirmisiz?

İnternaional Decence İndustry Fair, yani uluslararası Savunma sanayi fuarı. Her iki sene de bir gerçekleştiriliyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Merhabalar Skywolf abi,
Fuarın 2. gününde size katılmıştım.
Sizden ricam; fuarda dolaşırken iha'lar için vibration test (uçağın kanatlarına bir çeşit vibrator takarak gelen verileri bilgisayara atan mekanizmayı) yapan firmanın ismini (tel- adres) yazabilir misiniz?
(O zaman ben lazım olmaz diye almamıştım. Sizde bir arkadaş sordu diye firmanın kartvizitini almıştınız :)  şimdi bizede lazım)
Saygılarımla Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 13 Mayıs 2013, 21:00:45

Bu neydi? Bilen var mi? Radar demeyin o kadarini bende goruyorum :)

Aselsanin hangi radari bu? Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Tuh be sadece bir SMART-S maketcigi mi, bende Aselsan yeni bir radarcik gelistiriyor diye sevinmistim   :-X  sustum Mesajı Paylaş

Bu yıl da fuar varmı varsa ne zaman ? Mesajı Paylaş

Fuar 2 yilda bir, birdahaki IDEF 2015 yilinda Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz