IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: AVCI - 07 Mayıs 2013, 07:56:49
ilk fotoğraflar benden olsun.

Diregin etrafina sarilan Kablo biraz tuhaf ve acemice olmus. Kabloyu Diregin icinden koruyarak gecirmek daha akilli degilmi? etrafina sarmislar... Mesajı Paylaş

Muhtemelen o bir direk değil, bir piston. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapTÜBİTAK, Başarılı Projeleriyle IDEF 2013 Fuarı'nda

-A+A

11. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı (IDEF) başladı. Fuarda savunma, bilişim ve uzay alanındaki projelerini sergileyen TÜBİTAK, çeşitli işbirliği anlaşmalarına da imza atacak.

TÜBİTAK, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayan 11. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na katıldı. 6 numaralı salondaki standı ile ziyaretçilerin ilgisini çeken TÜBİTAK, fuarda savunma, güvenlik ve uzay alanında Türkiye'nin milli gururu haline gelen başarılı projelerini sergiliyor.

Standın SAGE'ye ayrılan bölümünde ilk milli seyir füzesi SOM, uçak bombalarını akıllı hale getiren Hassas Güdüm Kiti (HGK), Kanatlı Güdüm Kiti (KGT) ve Türkiye'nin ilk beton delici bombası NEB sergiye açıldı.

TÜBİTAK UZAY ise, TUSAÞ işbirliğiyle geliştirip uzaya fırlattığı GÖKTÜRK-2 uydusunun yanı sıra RASAT ve BİLSAT uydularının orijinal boyuttaki maketleriyle fuarda yer aldı.

TÜBİTAK standında ayrıca Marmara Araştırma Merkezi (MAM), Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) ile Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi'nin (BİLGEM) başarılı projeleri sergileniyor.

NATO ile İşbirliği Anlaşması İmzalanacak

Fuarın ilk gününde, TÜBİTAK BİLGEM ile NATO'nun bilgi güvenliği ve telekomünikasyon alanlarındaki projelerini yürüten İletişim ve Enformasyon Sistemleri Ajansı (NCIA) arasında Ar-Ge alanında işbirliği anlaşması imzalanacak. Anlaşma kapsamında, iki kurum arasında bilimsel bilgi değişimi, ortak Ar-Ge çalışmaları ve C4ISR (Danışmanlık, Komuta, Kontrol, İletişim, Haberalma, Gözetleme ve Keşif) alanında teknoloji geliştirme konularında çalışmalar gerçekleştirilecek.

İşbirliği anlaşması TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ile NCIA Genel Müdürü Emekli Korgeneral Koen Gijsbers arasında imzalanacak. İmza töreni bugün saat 14.30'da TÜBİTAK'ın 6. Salon 603 numaralı standında gerçekleştirilecek.

Mesajı Paylaş

Cirit'in o şekli tam kalekol'ların tepesine koymalık :) Mesajı Paylaş

Tübitakin Logosu nezaman degisti?  ??? Eskiden Logolari baskaydi. Mesajı Paylaş

Soldan 2. olan NEB'mi..? Mesajı Paylaş

Eski Logo buydu ama Ortadaki Kirmizi Top degismis? Ne anlama geliyor o Degisim? Bunun bir Aciklamasi varmi? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz