IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

Alıntı yapılan: Destinyy - 08 Mayıs 2013, 23:20:15
Alıntı yapılan: Nutuk - 08 Mayıs 2013, 22:53:01
Meteksan standini goren var mi? Ne oldu MMW radar gelistirmesi?
Nutuk senin içinde bir soru sordum... AİHSF ve OİHSF için füzenin güdüm kitleri dual mode veya trial mode değilmiş.. Single mode dedi...

Bu arada AİHSF'in kesin menzilleri..;
Menzil 10km
İrtifa 5km
Sagol dostum, single mode belki shorad icin yeterlidir bilemiyecegim ancak orta menzil icin bana mantiken yeterli olabilecek gibi gelmiyor Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 08 Mayıs 2013, 23:33:02
Paller titandan değil.. Paller titanyum değil onu hatırlamıyorum ama Titanyummu ısıya dayanıklı çelikmi karar verilememiş daha... Ancak titanyum daha ön plandaymış daha hafif kalacağından dolayı. Gövde ve hava giriş pallerinde değişiklikler olacak... Tubitak'dan bir yetkili biraz inceledi ve şey dedi neden bu kadar geniş gibisinden bir şeyler mırıldandı ve bunları inceltin gibisinden bir şeyler dedi yine ve yetkilide daha yeni üretildiklerini problemlerin hallediliceğini söyledi... Bu arada motor kısa zaman sonra test edilecek... Tubitak yetkilisine söyledi adam...

Fuarda yenimi görmüs Aleti o Tübitak Görevlisi? Demekki Kontrol sifir. Herkes istedigini yapiyor ve fuara yetisecek bir cisim üretiyor. Bu Tübitak Görevlisi yerinde incelemiyormu? Devamli üretici ve üstlenen Firmayla Iletisimde degilmi? Bu Araclarin Ölcülerini Boyutlarini teknik özelliklerini aslinda bu Tübitakli ezbere bilmesi lazim. Fuarda Vatandasin yaninda ilgilenmis gibi rol oynuyor, fuardan sonra rahatca uyumaya devam ediyor belki. Firmada akli estigi gibi yapiyor. Kalite standarti, kontrol mekanizma vs. yok..?  ???

Bu Adamlar aylik yüksek maas aliyorlar ve her sosyal sigorta masraflarini bizim Vergi paramizdan ödeniyor. Yarin erken emekli olsalar yüklü Miktarda Tazminat ve Emekli maasi ödemekte zorundayiz bunlara.

Ben orda Fuarda olsam benim yanimda "Yok böyle olmamis, söyle olsa daha iyi olurdu" diye mirildanan bir TÜBITAK Görevlisine ben sorardim, "Kardesim, bu Aleti sen ilk defami görüyorsun?" Mesajı Paylaş

Bu arada arkadaşlar... Yetkili kuvvet komutanına söylerken duydum füzenin adı HİSAR... AİHSF'in... Öyle olacakmış yani... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 09 Mayıs 2013, 00:19:19
Paller titandan değil.. Paller titanyum değil onu hatırlamıyorum ama Titanyummu ısıya dayanıklı çelikmi karar verilememiş daha... Ancak titanyum daha ön plandaymış daha hafif kalacağından dolayı. Gövde ve hava giriş pallerinde değişiklikler olacak... Tubitak'dan bir yetkili biraz inceledi ve şey dedi neden bu kadar geniş gibisinden bir şeyler mırıldandı ve bunları inceltin gibisinden bir şeyler dedi yine ve yetkilide daha yeni üretildiklerini problemlerin hallediliceğini söyledi... Bu arada motor kısa zaman sonra test edilecek... Tubitak yetkilisine söyledi adam...

Fuarda yenimi görmüs Aleti o Tübitak Görevlisi? Demekki Kontrol sifir. Herkes istedigini yapiyor ve fuara yetisecek bir cisim üretiyor. Bu Tübitak Görevlisi yerinde incelemiyormu? Devamli üretici ve üstlenen Firmayla Iletisimde degilmi? Bu Araclarin Ölcülerini Boyutlarini teknik özelliklerini aslinda bu Tübitakli ezbere bilmesi lazim. Fuarda Vatandasin yaninda ilgilenmis gibi rol oynuyor, fuardan sonra rahatca uyumaya devam ediyor belki. Firmada akli estigi gibi yapiyor. Kalite standarti, kontrol mekanizma vs. yok..?  ???

Bu Adamlar aylik yüksek maas aliyorlar ve her sosyal sigorta masraflarini bizim Vergi paramizdan ödeniyor. Yarin erken emekli olsalar yüklü Miktarda Tazminat ve Emekli maasi ödemekte zorundayiz bunlara.

Ben orda Fuarda olsam benim yanimda "Yok böyle olmamis, söyle olsa daha iyi olurdu" diye mirildanan bir TÜBITAK Görevlisine ben sorardim, "Kardesim, bu Aleti sen ilk defami görüyorsun?"

Tübitakdaki her görevli her sistemi bilmek ve kontrol etmek zorunda mı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Saçmalardan seçmeler gene... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Mayıs 2013, 00:35:09
Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 09 Mayıs 2013, 00:19:19

Ben orda Fuarda olsam benim yanimda "Yok böyle olmamis, söyle olsa daha iyi olurdu" diye mirildanan bir TÜBITAK Görevlisine ben sorardim, "Kardesim, bu Aleti sen ilk defami görüyorsun?"

Tübitakdaki her görevli her sistemi bilmek ve kontrol etmek zorunda mı?

Tabiki her Tübitak Görevlisi sorumlu degil, ama Vatandasin yaninda Firma Görevlisine Firca ceken Tübitakli o Sistemden Sorumludur. Ben ozaman sorarim, artislik yapip Firma icin fuarda tanitim yapan Garibana saldiracagina o Sistemi dizaynlayan Mühendise niye yüklenmiyor? Sonucta standtaki Görevli o Cisimi üretmedi, orada Firma icin tanitim yapan ve genelde Üniversiteden yeni mezun olmus stajer olan birisidir bunlar. Bas Mühendisler Fuara Bakanlarla beraber gelip Boy Gösterirler. Sonra eve Hanimin ve cocuklarin yanina stress atmaya giderler. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 09 Mayıs 2013, 00:42:56
Saçmalardan seçmeler gene...

Herkes Boyuna göre konussun. Ben sana saldiriyormuyum Kardesim? Sen hep devamli bana saldiriyorsun. Sacmaysa söyledigim, ispatla! Bak Fuarda Bosuna dolasmiyorsunuz, orada Hesap sormaniz gerek. Bu kadar Para nereye akiyor? Hersey yolundami yada burayadami Torpil ve Hortum girdi yoksa.. Mesajı Paylaş

Saçmalıyorsun çünki... Kimsenin kimseye fırça çektiği yok... Fikirleşirlerken adam söyledi bunları. Kale'deki adam rica etti hatta nasıl buldunuz hocam vs. diye... İllaha bir hinlik gelicek aklına... Gereksiz yazmayı bırak... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 09 Mayıs 2013, 01:08:28
Saçmalıyorsun çünki... Kimsenin kimseye fırça çektiği yok... Fikirleşirlerken adam söyledi bunları. Kale'deki adam rica etti hatta nasıl buldunuz hocam vs. diye... İllaha bir hinlik gelicek aklına... Gereksiz yazmayı bırak...

Dogru dürüst anlat ozaman. Bir anlattigin öbürünü tutmuyor. Ben nerden biliyim orda olan biteni, öyle anlatiyorsunki sanki Tübitakli orda Denetim yapmis. Mesajı Paylaş

Tubitak'dan bir yetkili biraz inceledi ve şey dedi neden bu kadar geniş gibisinden bir şeyler mırıldandı ve bunları inceltin gibisinden bir şeyler dedi yine ve yetkilide daha yeni üretildiklerini problemlerin hallediliceğini söyledi... Bu arada motor kısa zaman sonra test edilecek... Tubitak yetkilisine söyledi adam...

YETKILI deyip duruyorsun Adama. Bizde bu Olayin Yetkilisi olarak anliyoruz. Sonrada bana sacmaladigimi söylüyorsun.  >:( Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz