IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

hep beraber organize bir şekilde gidilecek değilmi tam profesyonel bir habercilik gibi olsun bence foto görevi kime ne soru sorulacağı falan tarzı bir çalışma yapalım bence hatta kayıt altınada alalım kaynak gösteren olmaktan çıkıp kaynak gösterilen olalım ;) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: slayerss - 17 Şubat 2013, 14:20:13
hep beraber organize bir şekilde gidilecek değilmi tam profesyonel bir habercilik gibi olsun bence foto görevi kime ne soru sorulacağı falan tarzı bir çalışma yapalım bence hatta kayıt altınada alalım kaynak gösteren olmaktan çıkıp kaynak gösterilen olalım ;)

O şekilde olamıyor. Fuar alanı çok kalabalık. :D
Sürekli grup dağılıyor. Grup üyelerini aramak da boşa zaman kaybı oluyor. O nedenle serbest dağılıyoruz fuara. :D :D
AVCI fuardaki bütün yetkilileri soru bombardımanına tutuyor. Onü gören nereye saklanacağını şaşırıyor.  ;D
Ben de daa ziyade detaylı fotoğraflar ve çok ilgimi çeken sistemler  hakkında bilgi almakla uğraşıyorum.  8)
Ama bu fuarda senin de belirttiğin gibi daha profesyonel davranmamız gerek. Herkez fuar alanıda istediği gibi dolaşabilir, fakat bu sırada en az bir konuda en az bir sistem hakkında bilgi alsa ve bunu foruma yansıtsak çok güzel olur. Bol bol röportaj yapıp bunları aynı zamanda video kaydıyla yayınlayalım. Güzel bir görev dağılımı yapabiliriz.  ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ben adamları soru bombasına tutcam hemen her konuda detaylı bilgi köküne kadar filan girerim heralde :D Özellikle Radar, EH, Füze konularında bir çok sorum olur... Mesajı Paylaş

Fuara gelemeyecek olan arkadaşlar. Sizlerin yerine sormamızı istediğiniz sorularınızı burada paylaşırsanız memnun oluruz. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Selamlar, defenceturk ailesi

Fuarı gezmeyi çok istiyorum. Ancak tek bir eksik var o da davetiye. Savunma sanayi ile ilgili şirketlerde çalışmak gerekiyor diye bir ifade var idef sitesinde. Þimdiden programı ayarladım,hatta kamera ve benzeri ekipmanlar da hazır.

Saygılar Mesajı Paylaş

Sayın turkhay davetiye konusunda rahat olun 8 mayısta giriş kapısında bizden temin edebilirsiniz bunun için bana veya skywolf'a bir pm atın  telefonlarımızı kaydedelim haberleşiriz fuar günü. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 11 Mart 2013, 15:26:54
Sayın turkhay davetiye konusunda rahat olun 8 mayısta giriş kapısında bizden temin edebilirsiniz bunun için bana veya skywolf'a bir pm atın  telefonlarımızı kaydedelim haberleşiriz fuar günü.

Ben listeye ekledim bile. ;) Mesajı Paylaş

IDEF´13 Fuarına gitmeyi cok isterdim, fakat izin zamanı uymuyor.  :(

Sn. Skywolf mümkün ise, Fuardan "resim istekleri" icin bir bölüm açabilirmisiniz?

saygılar
Yatağan Mesajı Paylaş

Idef'te sorulacak sorulardan birisi bence Roketsan'a Atmaca gemisavar fuzesi ile ilgili.

Bildiginiz gibi ARMERKOM Atmaca gemisavar fuzesini gelistiriyor, simdi diyeceksiniz ARMERKOM'un projesi ve Roketsan ne alaka ama isin ilginc tarafi Roketsan MBDA icin Otomat/Teseo gemisavar fuzesi icin roket motoru gelistiriyor (sanirim booster'lar icin)

Italyanlar bu 180km menzilli Teseo gemisavar fuzesinin daha gelismisi olan MK3 versiyonunu Amerikalilarla ortak gelistirmeye basladilar ama Amerikalilar projeden cekilince proje yarim kaldi. MK3 versiyonu hem gemi hem kara hedeflerine dusunulmustu (tipki Saab RBS 15 gibi) ve 250-300km (bizim SOM gibi) bir menzili olacakti.

Aklima takilan nicin Italyanlar bu booster kesimini Roketsan'a verdi, yoksa isin altinda birtur ortaklik mi var? Yarim kalan Otomat/Teseo MK3 projesinin adi "Atmaca" olarak degismis olabilir mi?

Diger baska bir guzel sistem Otomat Milas sistemi, burada booster govdesi yeni gelistirilen MU-90 torpidosuna uyarlanmis ve torpidoyu roket gibi dusman gemi / denizalti yonune firlatabiliyor. Madem Roketsan boosterlari uretiyor bizim bir de Akya torpido projemiz var, biz de bir "Milas" sistemi uretebiliriz.

Otomat Milas:
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yatağan - 11 Mart 2013, 16:32:10
IDEF´13 Fuarına gitmeyi cok isterdim, fakat izin zamanı uymuyor.  :(

Sn. Skywolf mümkün ise, Fuardan "resim istekleri" icin bir bölüm açabilirmisiniz?

saygılar
Yatağan

Bu başlık altında isteklerinizi belirtebilirsiniz. ;)

Alıntı yapılan: Nutuk - 11 Mart 2013, 18:00:00

Otomat Milas:

Vaaaaay. Füzeye memleketin adını vermişler. :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz