IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

Füze'ye bak uzay gemisinden ateşlenmiş gibi bir hali var... Futuristik duruyor.. :) Bu füze'nin seyir hızı nedir..? 0.9 mach yazıyor ama hem Ramjet kullanıyor hem 0.9 mach  ??? Mesajı Paylaş

IDEF iptal edilebilir

Mahkeme karari ile CNR fuarciligin actigi dava sonuclanmis ve IDEF iptal olabilir Mesajı Paylaş

ben de arkadaşlarımla fuara katılmak istiyorum ama bilet bulmak ciddi sorun gibi duruyor. bu konuda yardım alabilir miyim acaba Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hayatlife - 17 Mart 2013, 23:14:11
ben de arkadaşlarımla fuara katılmak istiyorum ama bilet bulmak ciddi sorun gibi duruyor. bu konuda yardım alabilir miyim acaba

Fuara biletle değil, davetiye ile giriliyor. Listeye eklendiniz... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

davetiyelerden haber var mı?
davetiyeler sahiplerine nasıl ulaştırılacak?
şimdiden teşekkürler.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: iiee - 12 Nisan 2013, 22:07:52
davetiyelerden haber var mı?
davetiyeler sahiplerine nasıl ulaştırılacak?
şimdiden teşekkürler..

Bir aksilik olmazsa 10 güne kadar elimizde olurlar. Fuar günü sabah girişte buluşmayı düşünüyoruz. Ama farklı birşey de olabilir. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: M.B.T - 16 Ağustos 2012, 01:50:24
Keske Ankarada olsa da gitsem.İstanbul çok uzak. :-[İyi gezmeler size..

Fuar Ankarada iken bir kere katılmıştım. Þimdi İstanbulda burnumun dibinde gidemiyorum. Keşke fuarın son günü hafta tatiline denk gelse . Yine gidemezsek vasiyetimdir.. Bol bol fotoğraf istiyoruz..  Firma yetkililerinide sıkıştırın, ağızlarını arayın, bilgi koparın, dövün Özellikle Roketsanı..  8) Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Asker TV orda olmalı, listeye ekleyin :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 12 Şubat 2013, 17:23:10
Davetiye İhtiyacı Belirli Olanlar:
Asderedas 1 adet
mavi1991  1 adet
Dunedain   2 adet
iiee            1 adet
Sar            1 adet
cetin17      2 adet
Destinyy    1 adet
Slayerss    1 adet
turkhay     1 adet
Hayatlife   5 adet
TurkGucu  1 adet

Katılımı Kesinleşmemiş Olanlar:
altay
Tuco
Nutuk

Başka davetiye ihtiyacı olan arkadaşlar varsa kendilerine yardımcı olabilmemiz için lütfen onlar da isteklerini belirtsinler.
Mesajı Paylaş

Davetiyesi olmayanlar için giriş formülü :

*Çalışıyorsanız eğer çalıştığınız iş yerine ait adınıza düzenlemiş bir kartvizitle kayıt bankosundan kaydınızı yaptırıp girebiliyorsunuz.
*Eğer öğrenci yada çalışmayan biriyseniz,Skywolf'tan (Henüz tasarımı bitmedi sanırım) defenceturk kartvizitlerinin tasarımını mail yoluyla edinip bir matbaada bastırıp (Buralarda 1000 adedi 20-40 tl) onunla da girebilirsiniz.
*Buda olmazsa telefon mail vs ile bize bir şekilde ulaşın,giriş kapısında buluşalım,dışarıda bırakmayız kimseyi evelallah :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz