IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

Fuar çok yaklaştı.. Soruları hazırlamak lazım.. Elimde soru kitapçığıyla gitsem problem olmaz heralde birde kalem tabi..  :) Mesajı Paylaş

İki yıldır bu fuarı iple çekiyorum ama tam fuar zamanında işle ilgili olarak Kocaeli Derincede bir gemiye gitmek zorundayım :( :( Eğer becerebilirde 1 gün boşa çıkabilirsem Kocaelinden fuara gelmeyi istiyorum.Þimdiden dua etmeye başladım :) Mesajı Paylaş

Baris Kartali Projesi Hakkinda Bilgi verilecekmi Fuarda? Bu Proje ne oldu? Nisan Ayi sonunda Envantere girecekti bu Sistem?? Ama hic Haberini bulamiyorum. Mesajı Paylaş

Fuara yetisemeyecegim maalesef belli oldu, isler el vermiyor kismet artik 2015 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 16 Nisan 2013, 00:53:51
Fuar çok yaklaştı.. Soruları hazırlamak lazım.. Elimde soru kitapçığıyla gitsem problem olmaz heralde birde kalem tabi..  :)

Desti .. Roketsan Yıldırım füzesini farklı bir lancer ve araçtan denemelerini yaptı. Videodan sanki füze biraz daha büyük göründü. Bu proje hala devam ediyormu biraz kurcalayın.. Ağızlarından kacırdıklarını kapın. 

ATMACA ve yerli HAVA-HAVA füzesi ne alemde.. BMC 8X8 in adedi bilgileri.. Herkes aynı stantlara gitmesin mesela .. görev dağılımı yapın.

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Baskan fuar icin biletler sana geldi mi ne ara organize olacagiz ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mavi1991 - 01 Mayıs 2013, 17:08:13
Baskan fuar icin biletler sana geldi mi ne ara organize olacagiz ?

Davetiyeler AVCI'ya gelecekler. Henüz gelmediler ama yoldalar... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

FUARDA FOTOĞRAF ÇEKİLEBİLİYOR MU YANİ FOROĞRAF MAKİNASI GÖTÜREBİLİYOR MUSUNUZ?
BİRDE ANKARADAYIM GELMEK İSTESEM BANADA DAVET VEREBİLİR MİSİNİZ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DELİ_BAMYA - 02 Mayıs 2013, 03:46:20
FUARDA FOTOĞRAF ÇEKİLEBİLİYOR MU YANİ FOROĞRAF MAKİNASI GÖTÜREBİLİYOR MUSUNUZ?
BİRDE ANKARADAYIM GELMEK İSTESEM BANADA DAVET VEREBİLİR MİSİNİZ?
Tabi ki!
Bakınız >> http://www.defenceturk.com/index.php/topic,2873.80.html
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Fuar öncesi sürpriz haberleri bekliyordum ama ne yalan söyleyeyim bunu tahmin edemedim.Sanırım Fuarın bombalarından birini Otokar patlatacak,Paletli ve Pençe kuleli bir ZMA sergilenebilir.

Alıntı SSF forumdan cemdogut isimli arkadaş.
Alıntı YapOtokardan bir sürpriz gelebilir. Otokar'a model yapan bir arkadaşımda Pençe taretli paletli bir ZMA'nın fotoğrafını gördüm. Fuarda tanıtımı olabilir.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz