IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

IDEF yine yaklasiyor, katilma niyeti olan arkadaslari taniyalim.

Gitme niyetinde olanlar?

Nasipse 2013'te IDEF'e yine ugramayi dusunuyorum, sanirim mudavimlerden Skywolf ve Avci kesin katilanlardandir  :) Mesajı Paylaş
  • Gösterim 232,275 
  • Fuarlar, Geziler ve Tatbikatlar / Expositions, Travel and Military Exercises
  • 1086 Yanıtlar

idef 2013 yine tüyaptamı olacak acaba? Mesajı Paylaş

Keske Ankarada olsa da gitsem.İstanbul çok uzak. :-[İyi gezmeler size..
Mesajı Paylaş

2011 deki idef fuarına katılamamıştım fuar beylikdüzünde idi ve benim evime 10 dk mesafedeydi,o zaman giriş için davetiye bulamamıştım inşallah 2013 fuarı için davetiye bulabilirim :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: asderedas - 16 Ağustos 2012, 19:32:00
2011 deki idef fuarına katılamamıştım fuar beylikdüzünde idi ve benim evime 10 dk mesafedeydi,o zaman giriş için davetiye bulamamıştım inşallah 2013 fuarı için davetiye bulabilirim :)

Keşke bizimle irtibata geçseydiniz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Çok keyifliydi 2011 , inşallah nasip olursa ben 2013'tekine katılmayı planlıyorum Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Ağustos 2012, 19:33:30
Alıntı yapılan: asderedas - 16 Ağustos 2012, 19:32:00
2011 deki idef fuarına katılamamıştım fuar beylikdüzünde idi ve benim evime 10 dk mesafedeydi,o zaman giriş için davetiye bulamamıştım inşallah 2013 fuarı için davetiye bulabilirim :)

Keşke bizimle irtibata geçseydiniz.
sn skywolf inşallah bu sefer sizinle irtibata geçicem,çünkü bu seferde fuarı kaçırırsam kendimi hiç affetmem,ilginiz için teşekkür ederim:)) Mesajı Paylaş

Planlamamızı şimdiden yapalım arkadaşlar,fuar günü yaklaştığında gelecek olan arkadaşlar bize hatırlatsınlar,davetiye temininde yardımcı olacağız. Mesajı Paylaş

Avcı Allah gani gani razı olsun sizden :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz