IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

Fuar tarihi hızla yaklaşıyor. Katılmayı düşünen arkadaşları bir görebilir miyiz acaba?
Böylelikle ne kadar davetiyeye ihtiyacımız olduğunu kestirebiliriz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

davetiye meblağsı nedeir ? fuar istanbulda demi :D tam bilmiyorumda Mesajı Paylaş

Fuar İstanbul'da. Davetiyelerin herhangi bir ücreti yok. Fuara katılmak isteyen arkadaşlara bizler de davetiye temin ederek yardımcı olmaya çalışacağız. Geçen senelerde davetiye bulamadıkları için fuara gidemediklerini belirten pek çok arkadaşımız oldu. İşin acı yanı bizimle iletişime geçmiş olsalardı savunma sanayi ürünlerini yakında görebileceklerdi. Bizim de elimizde 10-15 kadr davetiye kalmıştı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

%100 belli değil ama gelmek istiyorum sizinle nasıl iletişime geçebilirim Mesajı Paylaş

baskan beni kesin sayabilirisin................ Mesajı Paylaş

Bende ismimi yazdırayım.2 adet davetiye temin edebilirseniz çok iyi olur. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: altay - 20 Ocak 2013, 17:47:58
%100 belli değil ama gelmek istiyorum sizinle nasıl iletişime geçebilirim

Buradaki konuyla ne kadar davetiyeye ihtiyacımız olduğunu belirleyeceğiz öncelikle. Sonrasında o miktarda davetiye edinip davetiyeyeleri sahiplerine nasıl ulaştıracağımızı belirleyeceğiz.
Lütfen fuarı ziyaret etmek için davetiyeye ihtiyacı olan arkadaşlar bu konu başlığında isteklerini bizlerle paylaşsınlar.

NOT: TrBizansın geçmişte yaptığı gibi fuara gitmek için davetiye isteyen üyelerden CV isteme ve benzeri saçmalıklar bizde kesinlikle söz konusu olamaz.  ;D ;D Mesajı Paylaş

Üstad bende gelmeyi düşünüyorum , ama İzmir'de olmam ve işlerin yoğunluğu garanti vermemi engelliyor.Gelmek için herşeyi yapacağım... Mesajı Paylaş

Merak eden arkadaşlar için belirteyim; fuarın ilk günü herkeze açık değil. Protokoldekilere açık. Ama araya karışanlar da oluyor nedense. :D
Davetiye karşılığı alacağınız giriş kartı tüm fuar boyunca geçerli tabi. Girişte barkodu okutup rahatlıkla girebiliyorsunuz. Mesajı Paylaş

Senin bu fuarı karmak isteyeceği sanmıyorum Tuco.Zaten bu fuarı kaçıran çok şey kaçırır benden söylemesi.Ben kendi adıma bu fuarı kaçırırsam aklımı da kaçırırım diyebilirim :) anlayan anladı. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz