IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

Alın size bir bomba daha fuarda 105mm toplu bir Arma sergileyecekmiş Otokar.

Alıntı YapKaya II, KALE'den daha üstün bir mayın ve balistik korumaya sahip ama IDEF te bir diğer süpriz 105mm topa sahip ARMA 8x8 Ateş destek Aracı olacak... bugün gösteremediler bu arada ALTAY FTR su an fabrikada bıcı bıcı yapıyor ardından IDEF e gönderilecek orada en görebilirsiniz...

Alıntı S&H dergisinden sn İbrahim Sünnetçi. Mesajı Paylaş

davetiyemi ayırın.  ;D

(fuarın son günü ordayım) Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: AVCI - 03 Mayıs 2013, 19:00:08
Alın size bir bomba daha fuarda 105mm toplu bir Arma sergileyecekmiş Otokar.

Alıntı YapKaya II, KALE'den daha üstün bir mayın ve balistik korumaya sahip ama IDEF te bir diğer süpriz 105mm topa sahip ARMA 8x8 Ateş destek Aracı olacak... bugün gösteremediler bu arada ALTAY FTR su an fabrikada bıcı bıcı yapıyor ardından IDEF e gönderilecek orada en görebilirsiniz...

Alıntı S&H dergisinden sn İbrahim Sünnetçi.

Ovv süper gerçekten... Dilimizde tüy bitmişti... Taret'i nasıl bir şey acaba merak ettim... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 03 Mayıs 2013, 16:00:16
A400M alıyoruz ya. hatta en son üretim hattında 2 adet uçağımız vardı. fotoları bile yayınlandı.

İki değil, bir tane var. Bu sene sonunda teslim edilmesi bekleniyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: UYVAR - 03 Mayıs 2013, 16:00:16
A400M alıyoruz ya. hatta en son üretim hattında 2 adet uçağımız vardı. fotoları bile yayınlandı.

Ben Sadece ilk Teslimatin 2011de yapilcagini ve 2015te en gec 10 Ucagi teslim alacagimizi biliyordum. Projede öyle yaziyordu. Mesajı Paylaş

illa ki 2015'te elinde 10 uçak istiyorsan sözleşmeye takılma. Almanlar, fazla siparişlerini satılığa çıkarıyorlar. ilki 2014 teslim. Benim onlarda gözüm var. Mesajı Paylaş

Onlarin Konfigurasyonu bizimkiyle esitmiki? Almanlarin kendi Modellerinde bazi degisikliklere gittikleri söyleniyor. Ucaklarimizda artik bize yabanci Alman Cizimlari olmamali. Burda Ispiyonluk ve Sabotaj Riski dogar. A400mleri daha 40 50 Sene kullanacagiz. Mesajı Paylaş

konfigürasyon olarak, bizimkilerden fazlası olur eksiği olmaz. GARANTİ EDERİM.

espiyonaj, sabotaj konusuna gelince; bugüne kadar kimlerden silah-sistem satın almadık ki... ben müttefiklerime güvenirim. Mesajı Paylaş

BUNDAN ÖNCEKİ IDEF FUARINA KATILANLARA BİR SORUM OACAKTI TAMAM FOTOĞRAFLARA BAKTIĞIMIZ GÖRDÜĞÜMÜZ KADARI İLE  PEK ÇOK ÜRÜN SERGİLENİYOR FAKAT BENDE GELMEK İSTİYORUM AMA AMACIM TAKTİK AMAÇLI ÜRETİLEN(SNİPER, TAM OTOMATİK, VB...) TÜFEKLERİ İNCELEMEK BU SENE AĞIRLIKLI OLARAK TÜFEK GÖREBİLİR MİYİZ ONA GÖRE  SZİLERDEN DAVET TALEB EDECEM YANITLARSANIZ SEVİNİRİM TEÞEKKÜRLER Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DELİ_BAMYA - 03 Mayıs 2013, 21:35:59
BUNDAN ÖNCEKİ IDEF FUARINA KATILANLARA BİR SORUM OACAKTI TAMAM FOTOĞRAFLARA BAKTIĞIMIZ GÖRDÜĞÜMÜZ KADARI İLE  PEK ÇOK ÜRÜN SERGİLENİYOR FAKAT BENDE GELMEK İSTİYORUM AMA AMACIM TAKTİK AMAÇLI ÜRETİLEN(SNİPER, TAM OTOMATİK, VB...) TÜFEKLERİ İNCELEMEK BU SENE AĞIRLIKLI OLARAK TÜFEK GÖREBİLİR MİYİZ ONA GÖRE  SZİLERDEN DAVET TALEB EDECEM YANITLARSANIZ SEVİNİRİM TEÞEKKÜRLER

Her fuarda oluyorlar. Bu fuarda da bol bol olacaklar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz