IDEF 2013 7-10 Mayis

Başlatan Nutuk, 15 Ağustos 2012, 16:17:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IDEF2013 organizsayonunu beğendiniz mi?

Evet. Savunma sanayi ürünlerimizi gayet güzel tanıttık.
6 (30%)
Güzeldi ama daha iyi etkili bir tanıtım yapılabilirdi.
10 (50%)
Keşke daha fazla yabancı firma da katılsaydı.
3 (15%)
Hiç beğenmedim!
1 (5%)

Toplam Oy Verenler: 20

Alıntı yapılan: AVCI - 07 Mayıs 2013, 15:04:01
Katmerciler adında bir firma yeni bir TTA sergilemiş neyin nesi kokusu yakında çıkar.

;D Yüzde yüz Millidir. Bunlarin Alayi Milli.  :D Mesajı Paylaş

SPAAG Sisteminin namluyu kapatan kısmı çok dübük durmuş. Başka açılardan da görmek lazım. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Hürkuş askeri versiyon mock-up. Kanatlardaki makineli top yuvalarına dikkat.O değilde hemen önde duran açık renkli mühimmat ne acaba,sanki üzerinde Sage yazıyor gibi.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 07 Mayıs 2013, 16:03:52
Alıntı yapılan: AVCI - 07 Mayıs 2013, 15:04:01
Katmerciler adında bir firma yeni bir TTA sergilemiş neyin nesi kokusu yakında çıkar.

Müthiş bir ihtişamı var çok güzel göünüyor özgün olmaması kötü TSK tarafından seçilecegini zannetmiyorum BMC'den yedigi kazıktan sonra akıllanmıstır . Ayrıca Bu aracın yanındaki Siyah arac neyin nesidir ?
Mesajı Paylaş

katmerci tta dediğimiz şey Streit Typhoon'dur Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Nurol Ejder 4x4

Turkar

serdengecen'den alıntı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 07 Mayıs 2013, 15:05:28
Aselsan standından görüntüler.

Barış, arkadaşlar senin için hazırlık yapıyorlar. Muhtemel hareket rotanı belirleyip, sistemlere şifre falan koyuyorlar herhalde.  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

:D Teknisyenlerin bi gözü koridorlarda :D Barış kardeşimizin yüzünü unutmamışlardır..  :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz