AK-47 KALEÞNİKOF

Başlatan Wild Eagle, 23 Mart 2009, 20:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Rekarno - 07 Şubat 2010, 22:22:55
Tekrar söylüyorum, gerçek AK serisini Rusya yapar. Dünyada Ak tipli ve lisans altında üretilen ama Adları AK olmayan yüzlerce silah ve marka var.

Dinine küfreden müslüman olsa demiş atalar
http://www.defenceturk.com/index.php?topic=1635.0

Başka söze gerek yok! Mesajı Paylaş

Bunların üstteki resimler haric hepsi gerçek dragunov..Þarjörlere dikkat diye yazdım zaten..Varmı başka problem? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Rekarno - 08 Şubat 2010, 01:46:00
Bunların üstteki resimler haric hepsi gerçek dragunov..Þarjörlere dikkat diye yazdım zaten..Varmı başka problem?
ikinciside arsenal,üçüncüsüde altın dragunov

Ben size asıl problemi söyleyim sadece yazmak için yazıyorsunuz.Yazmak için yazmayın hata yaparsınız şayet ben hala şaşmıyor değilim,kapı kolunu normal silahla karıştırmadığınıza. Mesajı Paylaş

Yukarıdaki resimde ortadaki SVD yi göremiyorsanız başka birşey diyemem. Altın silahlar gelince, Orjinal rus yapımıdır ama saddam döneminde üzerlerine ırak damgası vurulmuştur.

Mesajı Paylaş

Rekarno,artık ne diyeceğimi bilmiyorum aklıma İmam Þafi'nin bir sözünü getiriyorsunuz.

ikincisi silahın arsenal olduğuna yemin edebilirim ,altın svdnin normal keskin nişancı svdsi ile ne alakası var,siz diyorsunuzki ak-47 ile bulgar ve çin klonları bir olmaz.

Bu arada ikinci ve üçüncü sayfaları okumadınız galiba. Mesajı Paylaş

Arkadaşlar bu tartışmayı kendi aranızda hallederseniz seviniriz.Tartışmanız bizi üzüyor.. Mesajı Paylaş

AK-47nin esinlediği STG-44

BENZERLİKLERİ
İSİM; Sturmgewehr 44 almanca saldırı tüfeğinin kısaltmasıdır 44 ise silahın 1944 yılında üretilmesidir.
KALİBRE;7.62X33 kalibre mihail abimiz sadece biraz daha kalibresini yükseltmiştir
ÞARJÖR;İkiside 30 mermi kullanır.
Mesajı Paylaş

Alıntı YapMichael Kalashnikov 47 yaşında tasarlamıştır bu silahı ismide bundan gelmiştir.
Mihail Kalashnikov 1919 yılında doğdu şimdi AK-47 1963 yılında mı tasarlandı.Ekmek tekneniz vikipediye baktım öyle bir bilgiye de rastlamadım.
Þimdi belki bazı arkadaşlar diyebilir ki ''O kadar zaman geçti daha ne dillendiriyorsun'' Bu kadar zamandır her yönden çürütülmüş bir konu hala aktifse benim de mesaj atma hakkımın var olduğu düşüncesindeyim.

Size dair attığım mesajlara neden cevap vermiyorsunuz çekindiğiniz bir şey mi var defenceturk ailesinin silah duayeni.

Mesajı Paylaş

Tüfeğin ilk versiyonu 1947 yılında ortaya çıktı bildiğim kadarıyla 47 sayısıda ordan geliyo sanırım ''Otomatik Kalaşnikof tüfeği model 1947'' Mesajı Paylaş

Tasarlandığı tarih:   1944-1947
Hizmete giriş tarihi:1948

AK-47 lisans altında bir çok ülkede üretildi bazı değişiklikler ile.

AK-47:AK-47'nin asıl modelidir. Sabit dipçiklidir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/AK-47 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz