AH-64 Apache

Başlatan altay, 29 Ekim 2012, 20:16:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

http://www.youtube.com/watch?v=tSj_qkbOCAY&feature=related   arkadaşlar videonun ilk kısımlarında TSK nın 10 adet apache alacağı söyleniyor doğru mu? Mesajı Paylaş
  • Gösterim 8,647 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 6 Yanıtlar

Bir ara öyle bir söylenti vardı. Acil saldırı helikopteri ihtiyacı için. Ama sorun çözüldü. Apache söylentisi de söylenti olarak kaldı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

bence bilimsel calismalar ve arastirmalar icin apache ve tiger saldiri helikopterlerinden alinsa iyi olur.
bu sayede veri toplanir kendi atak helikopterlerimizin arti gücü ney, sayif noktasi ney iyi incelenir, gelistirilip düzeltilir. Mesajı Paylaş

Bu cok gereksiz bir harcama olmazmi. Üstelik ödenen meblaglar. Bizim diger calismalari yavaslatir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Teskilati-Mahsusa - 04 Ocak 2015, 18:05:13
bence bilimsel calismalar ve arastirmalar icin apache ve tiger saldiri helikopterlerinden alinsa iyi olur.
bu sayede veri toplanir kendi atak helikopterlerimizin arti gücü ney, sayif noktasi ney iyi incelenir, gelistirilip düzeltilir.

Hiç gerek yok bence! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

https://www.savunmasanayist.com/ah-64e-teslimatlari-ertelendi-sorusturma-baslatildi/

AH-64E teslimatları ertelendi: Soruşturma başlatıldı....

3 HELİKOPTER DÜÞMÜÞ , elektrik jenaratörü baş şüpheli...

Askeri kaynaklara göre, Apache Taarruz Helikopteri teslimatlarındaki gecikmenin temel sebebi, elektrik jeneratörlerinde oluşan arıza. Bu arıza sebebiyle uçuş gerçekleştiren helikopterlerin kokpitlerine duman dolduğunu ifade eden kaynaklar, Hindistan başta olmak üzere birçok ülkenin teslimatlarının durdurulduğunu aktardı. Mesajı Paylaş

Bu 2023'deki konu değil mi zaten. Eski jeneratörlere dönüş yapılmıştı. Eski jeneratörlerde mi sıkıntı çıktı, yoksa yeni jeneratör kullanan helikopterlerden mi bahsediliyor? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz